Portalul MONEY.ro integreaza aplicatia pentru managementul timpului Blok Notes

Saptamana aceasta, portalul de business MONEY.ro adauga in portofoliul de servicii solutia de time management Blok Notes, dedicata antreprenorilor si celor care conduc departamente sau echipe de proiect de pana la 10 membri.

Seviciul este accesibil la adresa BlokNotes.MONEY.ro.

Pana la finalul acestui an, tintim pozitia numarul 1 in SATI pe segmentul Economie si finante pentru MONEY.ro. Una dintre directiile de dezvoltare a portalului este crearea de servicii asociate, utile oamenilor care au legatura cu lumea afacerilor, asa cum este si aplicatia Blok Notes”, a precizat Alexandru Cerchez, publisher MONEY.ro.

Profilul utilizatorului MONEY.ro este compatibil cu targetul Blok Notes. Vizam firme de servicii, cum sunt cele de consultanta, casele de avocatura sau firmele de contabilitate care isi factureaza clientii in functie de duratele de timp alocate pentru fiecare in parte, dar si echipe de proiect sau departamente de dimensiuni reduse care urmaresc eficientizarea operatiunilor”, a spus Marian Flangea, director general HR Focus.

Incepend de astazi, 6 mai, portalul de business MONEY.ro include aplicatia online pentru managementul timpului Blok Notes, dezvoltata de compania HR Focus.

BlokNotes.MONEY.ro permite inregistrarea de rapoarte colective, in cadrul carora se pot nota proiectele in lucru, actiunile derulate si durata de timp petrecuta per activitate de fiecare membru al echipei.

Rapoartele pot porni de la liste pre-stabilite de activitati, in timp ce oamenii implicati in proiect au posibilitatea de a-si coordona in timp real activitatile vizualizand statusul celorlalti membri.

Mai mult decat atat, aplicatia BlokNotes.MONEY.ro calculeaza automat contributia individuala a angajatilor si timpul consumat pentru fiecare proiect in parte, afisand datele sub forma grafica.

Pe parcursul anului, F5 si HR Focus vor dezvolta impreuna si alte servicii in cadrul portalului MONEY.ro.

Alaturi de aplicatia pentru managementul timpului, MONEY.ro pune la dispozitia userilor si alte servicii de business: solutiile de recrutare jobs.MONEY.ro si Sincron.MONEY.ro, calculatorul de produse financiare Credite.MONEY.ro, curs valutar si servicii financiare prin Convertor.MONEY.ro, resurse fiscale prin Codfiscal.MONEY.ro, informatii utile pentru profesionistii din domeniul financiar-contabil pe Conta.MONEY.ro si, nu in ultimul rand, un widget live cu indicii bursieri ai tuturor pietelor din lume si stiri asociate fiecarui indice.

HR Focus este o companie care utilizeaza tehnologiile web actuale pentru a dezvolta solutii de management al performantei si al resurselor umane.

MONEY.ro este portalul de business al companiei F5, Realitatea-Catavencu, spatiile publicitare fiind administrate de regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale F5 X-Media.