Asseco South Eastern Europe organizeaza conferinta“New Banking Vision 2010”

Aceasta este una din cele mai importante conferinte regionale care se adreseaza sectorului financiar-bancar si se va desfasara in perioada 25-28 mai 2010, la Umag, o statiune din Croatia.

Piotr Jelenski, CEO, Asseco South Eastern Europe: “In cadrul sesiunilor care vor avea loc vor fi abordate subiecte dintre cele mai actuale cum sunt cele referitoare la transformarile majore ale industriei bancare avand ca obiectiv modernizarea serviciilor. Bancheri si analisti vor explica provocarile care stau in fata bancilor pentru realizarea acestui deziderat.

Vor fi abortate subiecte majore si extrem de actuale: Ce am invatat din criza? Ce se pregateste de catre FMI sau banca Mondiala? In ce masura si cum initiativele organizatiilor internationale si ale celor mai puternice guverne vor afecta viitorul induustriei bancare?

Expertii Asseco SEE vor vorbi despre prevenirea dezastrelor pentru servere si retele, a erorilor de software, virusilor, greselilor umane, toate acestea putand avea efecte catastrofale pentru functionarea sistemelor IT.

Lideri ai industriei IT vor prezenta evaluari ale pietei de profil: Oracle dupa achizitia Sun; Provocarile in arena centrelor de date (Cisco, EMC si VMware); Microsoft Wave 14; Raspunsurile IBM la schimbari.

“Din Romania va participa un grup de top manageri din cateva importante institutii bancare”, a declarat un oficial al Asseco SEE (Romania). “Credem ca va fi o buna oportunitate pentru a face mai bine cunoscuta expertiza noastra la nivelul grupului Asseco South Eastern Europe.

Strategia companiei are o componenta de sinergie, astfel incat sa punem in valoare la nivel regional expertiza entitatilor de business din fiecare tara, inclusiv a noastra, care sa poata fi valorificata si in alte tari din zona”.

Asseco South Eastern Europe (detinut de grupul polonez Asseco) este un grup regional care opereaza in 11 tari, cu aproape 900 de angajati si un volum de afaceri de aprox. 100 mil. euro, detinand competente solide in integrarea de sisteme si servicii IT pentru administratia publica, telecom, sanatate, educatie, media si furnizarea de solutii pentru domeniul bancar.