trafic.ro si Doru Panaitescu invata proprietarii romani de site-uri cum sa castige mai multi bani

trafic.ro si Doru Panaitescu invata proprietarii romani de site-uri cum sa castige mai multi bani

trafic.ro si Doru Panaitescu anunta prima editie a workshop-ului Descopera cum sa castigi mai multi bani din site-ul tau. Cei dornici sa-si mareasca veniturile online au acum ocazia sa afle modelele de monetizare potrivite pentru site-ul lor.


La finalul workshop-ului, fiecare participant va sti cum sa valorizeze spatiile de publicitate, cum sa obtina bani de la utilizatorii sai si cum sa gaseasca acele agentii interesate de publicitate pe site-ul lor.

“Ne dorim ca acest prim workshop trafic.ro sa fie axat pe solutii practice specifice pentru fiecare site in parte astfel incat toti participantii sa beneficieze la maximum de prezenta lor acolo si de experienta lui Doru Panaitescu”, spune Bogdan Aron, Specialist Marketing trafic.ro. De aceea, toti cei inscrisi vor beneficia din partea trainer-ului de o analiza personalizata pentru site-ul propriu.

In plus, „acest workshop nu va fi singular: pregatim cu numerosi specialisti din online noi proiecte cu ajutorul carora sa oferim clientilor nostri raspunsul la problemele cu care se confrunta”, adauga Aron.

Doru Panaitescu este unul dintre pionerii internetului romanesc. Are o experienta de 12 ani in marketing online si din 2007 sustine training-uri specializate de Internet Advertising.

„Am acceptat cu placere invitatia trafic.ro de a sustine acest workshop si mi-am propus ca fiecare participant sa descopere cel putin doua metode noi de monetizare a site-ului sau, sa invete cum sa le aplice. In acest fel, investitia in workshop ar trebui recuperata in cel mult o luna.”

Workshop-ul este structurat in 6 module, pentru a-i ajuta pe participanti sa inteleaga cum functioneaza piata de publicitate, ce solutii noi de monetizare exista, care sunt tehnicile de negociere in publicitatea online, cum se pregateste un site pentru mai multe forme de publicitate, care este profilul clientilor si care sunt principalele tehnici de planificare online.

Descopera cum sa castigi mai multi bani din site-ul tau are loc pe 15 aprilie, intre orele 9:00 si 18:00, la Office Building Bucuresti, bd. Pierre de Coubertin, nr.3-5, sector 2. Costul workshopului este de 950 de RON + TVA si include taxa de inscriere, analiza personalizata a unui site propriu, toate materialele de curs si masa de pranz.

Inscrierea se face online la http://www.trafic.ro/workshop/formular.php

Numarul de locuri este limitat la 15 pentru aceasta prima editie. Workshop-ul va fi reluat la o data ulterioara – cei interesati sunt rugati sa trimita un e-mail la workshop@trafic.ro si vor fi anuntati cu prioritate.

trafic.ro este primul serviciu de monitorizare şi analiză în timp real a audienţei web din Romania ce permite compararea performanţei a peste 45.000 de site-uri din online-ul românesc.

Comunicat de presa, Trafic.ro