Cum se amana o factura Orange in caz de somaj?

Cum se amana o factura Orange in caz de somaj? - Clientii Orange isi pot asigura, timp de 6 luni, plata facturii printr-o polita daca intra in somaj

Orange Romania va lansa, vineri, un serviciu care va acoperi, prin intermediul unei polite de asigurare, tariful abonamentului pe o perioada de sase luni in cazul pierderii locului de munca sau capacitatii de munca, in limita a 80 de euro, respectiv 800 de euro, pentru o prima de un euro/luna.


"Cu ajutorul serviciului Asigurarea pentru factura, clientii Orange nu au grija platii facturii la mobil timp de sase luni, indiferent de numarul de abonamente detinute.

Asigurarea este valabila pentru situatiile in care clientii operatorului intra in somaj, in limita valorii de 80 de euro, si in situatiile de invaliditate totala, in limita a 800 de euro.

Asigurarea pentru factura costa un euro/luna, valoare care se va regasi pe factura lunara a clientilor", se arata intr-un comunicat al companiei remis Tehnopol.

Operatorul a mai anuntat, joi, lansarea unui serviciu dedicat utilizatorilor de telefoane inteligente (smartphone-uri).

"Clientii Orange beneficiaza de asistenta dedicata si profesionista pentru configurarea smartphone-urilor, respectiv setarea contului de e-mail si web, setari legate de sistemul de operare, conectarea accesoriilor si sincronizarea datelor de pe telefon si calculator", se precizeaza in comunicat.

Mai mult, prin intermediul unei aplicatii asemanatoare cu cea utilizata de specialistii IT care se pot conecta de la distanta la un PC, expertii Orange se pot conecta de la distanta la smartphone-ul clientului pentru a-l configura in mod rapid si eficient.

"Este necesar ca utilizatorii sa apeleze Serviciul Clienti Orange pentru a solicita asistenta la distanta pentru configurarea smartphone-ului. In timpul apelului, clientul va instala o aplicatie pe mobil, prin simpla accesare a unui link dintr-un mesaj scris primit de la expertul Orange. Odata cu terminarea apelului la Serviciul Clienti, sesiunea se incheie si aplicatia se deconecteaza automat", se mai spune in comunicat.

Serviciul Smartphone Expert este disponibil pentru toti clientii care utilizeaza optiunea My Smartphone.

Cu My Smartphone, clientii Orange primesc 500 MB pentru navigare pe internet si acces nelimitat in portalul Orange pe mobil la un tarif de noua euro/luna (TVA inclus), si au posibilitatea sa cumpere terminale inteligente la preturi speciale, precum HTC Touch 2 de la 149 de euro (TVA inclus) si HTC HD2 de la 379 euro (TVA inclus).

Ambele servicii fac parte din portofoliul Orange Care, care mai include redirectionarea apelurilor in caz de urgenta, asigurarea pentru telefon, card de date si modem, SIM agenda back-up, transfer de continut si buy-back pentru telefoanele mobile.

Orange Romania este cel mai mare operator local de telecomunicatii mobile, cu 10,995 milioane de clienti si venituri de 1,055 miliarde de euro in 2009.

Societatea este parte a grupului Orange-France Telecom.


Sursa: Orange Romania