Cresterea naturala a sanilor - Electrostimularea creste fermitatea sanilor

Cresterea naturala a sanilor - Electrostimularea creste fermitatea sanilor

Trecerea timpului, inaintarea in varsta sau dietele drastice isi lasa puternic amprenta asupra aspectului natural si sanatos al sanilor. Muschii se atrofiaza, pielea isi pierde din elasticitate iar sanii se lasa si prezinta vergeturi.


Pentru a recapata aspectul sanatos al sanilor fara operatii sau riscuri, Salonul Maraviglia recomanda aplicarea unui tratament de lifting prin electrostimulare.

Electrostimularea reprezinta o metoda nedureroasa si foarte eficienta pentru obtinerea fermitatii si tonifierii sanilor in timp rapid, rezultatele fiind deja vizibile dupa numai 5-6 sedinte. Tratamentul consta in aplicarea electrozilor la nivelul muschilor longitudinali de sub clavicula, muschi ce sustin greutatea sanului. Microcurentii eliberati actioneaza asupra tesuturilor subcutanate fixate pe acesti muschi si provoaca ridicarea tesuturilor, obtinandu-se astfel un maxim de 4 cm in plus la circumferinta bustului, fara efecte secundare.

Aplicarea tratamentului de lifting prin electrostimulare determina chiar si timpul sa capete noi dimensiuni. In urma procedeului se obtine o reducere semnificativa a procesului de imbatranire a pielii si o accelerare a producerii naturale de colagen. Pielea devine astfel mult mai ferma si mult mai elastica. Circulatia sanguina este puternic stimulata, lucru ce determina reducerea cu 40-50% a vergeturilor.

Electrostimularea este folosita cu succes in procesul de redefinire a formei sanilor ca metoda naturala si non-invaziva, fara sa fie nevoie de interventii chirurgicale dureroase sau de implanturi cu silicon artificiale si costisitoare. Pentru a avea rezultate optime, realizarea liftingului de sani prin electrostimulare necesita un program constant. Acest lucru presupune aplicarea unui tratament intensiv de 3 ori pe saptamana, timp de cel putin o luna.

Tratamentul este contraindicat atat persoanelor cu boli cronice, cardiace, hipertensiune arteriala, inflamatii ale ganglionilor, epilepsie, sarcina sau diferite boli de piele cat si celor care au suferit recent interventii chirurgicale.

Acest tratament de ridicare a sanilor se face cu un aparat de electrostimulare profesional, prevazut cu mai multe perechi de electrozi (fiecare pereche fiind destinata pentru anumite grupe de muschi). Aparatul de electrostimulare are integrat un program special pentru stimularea muschilor care sustin greutatea sanilor.

Comunicat oferit de Salon Maraviglia