TOPEX prezent la ATC Global, 9-11 martie 2010, Amsterdam

TOPEX prezent la ATC Global, 9-11 martie 2010, Amsterdam

Pentru al şaselea an consecutiv, TOPEX va expune în perioada 9 - 11 martie în cadrul evenimentului pentru Managementul Traficului Aerian cunoscut şi ca 'locul de întâlnire la nivel global' pentru comunitatea ATM/AIS, ATC Global Amsterdam, unde va fi prezentată soluţia sa IP VCS pentru comunicaţiile ATC.


ATC Global este o platformă pentru furnizorii de produse şi servicii pentru managementul controlului de trafic aerian, iar pentru TOPEX, prezenţa la acest eveniment, va fi un bun prilej de a fi în contact încă o data cu mediul de afaceri ATC, pentru a arăta progresele sale tehnice pentru echipamentul IP VCS.

TOPEX VCS-IP este un sistem digital redundant cu arhitectură flexibilă şi scalabilă ce permite configurarea lui pentru o gamă variată de aplicaţii din domeniul ATC/ATM.

Un aspect cheie al sistemului TOPEX este redundanţa geografică. Sistemele pot fi separate geografic astfel încât în cazul în care un server cedează, cel de-al doilea, amplasat într-o altă locaţie, va deveni activ.

Redundanţa geografică face ca echipamentul TOPEX VCS-IP să reziste atât la defecţiunile hardware cât şi la cele IP-link.

Soluţia dedicată centrelor de comandă şi control, IP VCS combină comunicatii radio, telefon si interfon într-un sistem securizat ATC.

TOPEX IP CWP este proiectat astfel încât să răspundă celor mai noi cerinţe din domeniul ATC, respectând standardele de ergonomie şi fiabilitate. TOPEX IP VCS deserveşte clienţi din cinci segmente de piaţă: Constructii civile ATC, Apărare, Siguranţă Publică, Transport, Maritim.

'Expunerea în cadrul evenimentului ATC Global 2010, pentru al şaselea an consecutiv, ne plasează printre cele mai importante companii din industria ATC/ATM de astăzi ', a declarat Constantin Dumitrescu, Director de Marketing şi Vânzări în cadrul companiei TOPEX.

'Ca membri EUROCAE WG-67 încă din anul 2008, dezvoltăm soluţia IP VCS bazată pe standarde WG-67, răspunzând celor mai noi cerinţe din industria ATC şi suntem convinşi că ATC Global 2010 va oferi companiei noastre oportunitatea de a intra în contact cu potenţiali clienţi' , a adăugat Constantin Dumitrescu.

Evenimentul adună împreună furnizori şi cumpărători ai produselor şi serviciilor pentru controlul traficului aerian din întreaga lume iar echipa TOPEX se va alătura acestor participanţi în perioada 9-11 martie în hala 10, stand D131.

Sursa: Comunicate de presa