Monetizare blog CPC, CPL, CPM prin PiataDigitala

Monetizare blog CPC, CPL, CPM prin PiataDigitala

Piata Digitala este o retea de publicitate online axata pe marketing bazat pe performanta(Affilate Newtwork), care ofera afiliatilor campanii de tip:


-Cost Per Sale(CPS)
-Cost Per Action(CPA)
-Cost Per Lead(CPL)
-Cost Per Click(CPC),

atat nationale cat si internationale.

Sistemul de marketing bazat pe performanta, prin afiliati (parteneri) aduce acestora avantajul de a utiliza la maxim resursele site-urilor proprii, precum si de a beneficia de creativitatea lor.

Spre deosebire de simpla afisare a unor banner-e contra cost, marketingul bazat pe performata va da posibilitatea de a deveni agenti ai clientilor nostrii prin incasarea de comisione din vanzarile efectuate prin intermediul siteului dvs. propriu.

OPORTUNITATI oferite Afiliatilor:
- Programul "REFERRALS":
Cistigati 2% bonus din cistigul fiecarui afiliat (Partener) pe care l-ati recomandat.

Alaturati-va programului afiliat "Referral" si cistigati 2% pe luna din venitul fiecarui nou afiliat pe care l-ati recomandat retelei de afiliere Piata Digitala.

2% din venitul lunar al afiliatilor recomandati va fi adaugat contului dvs. in timp real adica momentul in care a fost generat.

Programul "LOIALITATE":
Piata Digitala isi premiaza afiliatii fideli acordand puncte de loialitate pentru veniturile cistigate.

Pentru fiecare Euro cistigat va vom acorda 1 punct. Avem disponibile 5 nivele continind diferite premii pe care le puteti revendica. Punctele se reporteaza de la o luna la alta.

Sistem de uramrire a tranzactiilor de ultima generatie:
- Folosind sistemul Piata Digitala, afiliatul are posibilitarea sa foloseasca SUB ID pentru o mai buna detaliere a performantei fiecarei campanii rulate.

Sub ID-urile ajuta afiliatul sa-si urmareasca indeaproape link-urile si pot fi folosite pentru a furniza informatii detaliate legate de performanta fiecarui link.

Chiar daca in rapoartele furnizate de Piata Digitala aveti posibilitatea de a detalia linkurile folosite, pe campanii, ce faceti in cazul in care folositi acelasi link in doua pagini diferite ale websit-ului dvs.?

In plus multi afiliati dispun de mai multe websit-uri, newsletter-e sau folosesc keyword-uri diferite cind ruleaza o campanie, dorind sa-si urmareasca link-urile folosite in toate aceste surse.

Folosind Sub ID-urile aveti posibilitatea de a afla performanta fiecarui link in parte, adaugand fiecarui link cite un "ID" la alegere(orice combinatie de numere si litere de max 255 caractere)

Campanii Recomandate:
- Rolicitatii
- Triodeluxe
- PretBomba
- MilitaryShop
- AmateurMatch - pentru trafic din UK, US, CA

Succes si spor la bani / blogging!