Hostway Romania lanseaza noi programe de sustinere a startup-urilor

Hostway Romania lanseaza noi programe de sustinere a startup-urilor

Noile programe sprijina companiile tinere cu servicii de găzduire, software și vizibilitate.

Inițiativa Hostway, denumită Startup Love, conține trei programe care sprijină companiile tinere cu servicii de găzduire, software și vizibilitate:

- Hostway Incubator susține ideile bune din online-ul românesc oferind 80% discount la hosting, pe cele mai performante servere din datacenterul companiei;

- Microsoft BizSpark se adresează companiilor care se ocupă de software development și oferă gratuit software, consultanță și promovare de la Microsoft și un discount de 10% la hosting;

- Microsoft WebsiteSpark sprijină companiile de web design și development cu software gratuit, suport tehnic și vizibilitate prin Microsoft iar Hostway contribuie cu un discount de 20% la serviciile proprii.

Detalii despre toate cele trei programe, condițiile de eligibilitate și formularele de înscriere sunt disponibile pe www.hostway.ro

Adrian Tanasa, Manager General Evolutica – companie înscrisă în Hostway Incubator:
“Ideea colaborării dintre Evolutica și Hostway a apărut în urma dezvoltării proiectului www.T5.ro, ce avea nevoie de cel mai bun serviciu de hosting de pe piața internă.

Am considerat că Hostway este soluția potrivită pentru că am fost încântați de profesionalismul lor și concepția occidentală pe care au îmbrațișat-o în privința furnizării de servicii.

La fel de important a fost și faptul că Hostway e una din puținele organizații din România care facilitează dezvoltarea proiectelor de antreprenoriat, aspect meritoriu, mai ales în condițiile actuale de piață.”

Flaviu Rădulescu, Manager General Hostway România
“Ținem să ne diferențiem prin două lucruri: calitatea serviciilor și sprijinul acordat ideilor și oamenilor de calitate.

Piața online din România e încă foarte mică și nu va crește dacă nu investim în ea. De aceea, preferăm să ne concentrăm resursele pe susținerea companiilor mici, pline de entuziasm și idei bune, care se luptă cu intrarea în piață.”

Fondată în 1998, Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezență în 13 țări, 15 datacentere, 17 centre operaționale și peste 700 angajați.

Serviciile noastre includ înregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate, hosting SaaS și servesc mai mult de 1.4 milioane de website-uri și peste 2 milioane de clienți din întreaga lume.
Pentru mai multe detalii vizitați www.hostway.ro