Gandul.info, relansat cu un nou layout

Gandul.info, relansat cu un nou layout

Cotidianul Gândul şi-a lansat, duminică, o nouă versiune de site - www.gandul.info -, cititorii având la dispoziţie un layout total nou şi cu o mai bună organizare a informaţiei, menit să îmbunătăţească experienţa utilizatorilor şi să facă mult mai accesibil conţinutul quality al publicaţiei.


Odată cu lansarea, cei mai cunoscuţi editorialişti ai ziarului Gândul - Claudiu Pândaru, Cristian Tudor Popescu, Florin Negruţiu şi Marius Niţu - îi invită pe cititori în realitatea virtuală şi, prin intermediul unui ghid interactiv realizat în premieră pentru un site de news din România, explică, chiar pe site, câteva dintre noutăţile pe care acesta le aduce.

Lansarea site-ului a fost urmată de un videochat, prin intermediul căruia Cristian Tudor Popescu a intrat în dialog cu cititorii, luni dimineaţă, începând cu ora 10.00.

Schimbarea de layout prin care trece site-ul Gândul permite, în special, o nouă structurare editorială, cititorii gandul.info beneficiind de o mai bună organizare a conţinutului primei pagini.

Astfel, în partea superioară a site-lui, cele trei coloane au conţinut distinct - prima coloană este una de hard news, a doua de soft news, iar coloana a treia reuneşte comunitatea Gândul - editoriale, opinii, bloguri, ştiri de la cititori.

Aceasta este şi una dintre principalele noutăţi ale site-ului: Gândul va aduce la un loc, în premieră, într-o categorie specială intitulată comunitatea Gândul, atât editorialele, articolele de opinie, analizele comentatorilor Gândul, cât şi postările unora dintre cei mai importanţi bloggeri din România şi contribuţiile cititorilor site-ului, care îşi vor putea posta aici propriile texte, imagini sau fişiere video. De asemenea, redactorii Gândul vor intra în dialog cu cititorii prin intermediul Paginilor Personale.