Eveniment: Marketing, Branding si Comunicare

Eveniment: Marketing, Branding si Comunicare

PICANT (www.marketingforum.ro) Sustine Marketingul Profesionist si Eficient prin trainingurile pe teme de marketing, comunicare si branding


In Martie si Aprilie 2010 PICANT organizeaza traininguri pe temele Marketing si Comunicare de Marketing, Branding si Brand Management, Comunicare in Magazin, Participare la Targuri si Expozitii, Strategie de Marketing, Organizare de evenimente de Afaceri si Abilitati de vorbit in public. Programul trainingurilor este disponibil pe www.marketingforum.ro

Pentru Primul trimestru al anului PICANT organizeaza urmatoarele traininguri:

17 Martie Advanced Exhibiting Training de tehnici avansate de marketing prin targuri si expozitii dedicat persoanelor care au cunostinte medii si avansate despre participarea la targuri si expozitii.
Durata: 1 zi Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii de www.marketingforum.ro

18 - 19 Martie InStore Training de Comunicare in punctul de vanzare. Se adreseaza tuturor celor care au ca responsabilitati de marketing, vanzari si distributie si care lucreaza in companii care nu vand direct clientului final, apeland la magazine.
Durata: 2 zile Trainer: Ioana MUCENIC Detalii de www.marketingforum.ro

25 - 26 Martie Event'or Training de Organizatori de evenimente de afaceri. Se adreseaza persoanelor care au cunostinte si experienta reduse si medii in oganizarea evenimentelor de afaceri.
Durata: 2 zile Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii de www.marketingforum.ro

30 Martie SMART Marketing Vision Seminar de Strategie de Marketing. Se adreseaza persoanelor cu responsabilitati de marketing si management si care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de marketing, in special componenta de strategie de marketing.

Durata: 1 dupamiaza Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii de www.marketingforum.ro

16 Aprilie Junior Brand Training de Branding Si Brand Management. Se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si comunicare care nu au cunostinte sau au cunostinte reduse de branding si brand management.
Durata: 1 zi Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii de www.marketingforum.ro

22-23 Aprilie Speech Training pentru Abilitati de Vorbit in Public. Trainingul se adreseaza persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de vorbit in public (sustinere de prezentari) si care prin natura meseriei sunt pusi in situatia de a face prezentari in fata unor audiente mai mult sau mai putin numeroase.
Durata: 2 zile Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii de www.marketingforum.ro

29 - 30 Aprilie Marketer Start Training de Bazele marketingului si comunicarii de marketing. Trainingul se adreseaza persoanelor care sunt la inceput de drum in marketing si isi doresc sa obtina o imagine simpla, clara si realista asupra activitatilor de marketing si asupra comunicarii de marketing.

Durata: 2 zile Traineri: Ioana ANESCU, Nicolae NAUMOF Detalii de www.marketingforum.ro

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing si comunicare bazat pe specializare si eficienta.

Sloganul PICANT – „Knowledge & More” – ilustreaza beneficiile participantilor la trainingurile organizate de PICANT - obtinerea a mai mult decat simple informatii!