Certificare in Managementul proiectelor

Certificare in Managementul proiectelor

Certificarea iti ofera o tripla recunoastere: ASEBUSS - EXEC-EDU, CNPFA (Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii) si PMI® – asociatia profesionala nr 1 la nivel global in domeniu.


EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania.

EXEC-EDU a fost infiintata de ASEBUSS, in 2005, prin externalizarea componentei sale de formare manageriala si consultanta, care se dezvoltase foarte mult.

Perioada de organizare: 24 martie – 2 iunie 2010

Dobandeste abilitatile complexe esentiale unui manager de proiect in cadrul unui program intensiv, de 6 luni, care imbina experienta recunoscuta a corpului profesoral cu standardele nord-americane in domeniu.

Ce aduce nou programul din acest an:
- organizarea cursului sub forul PMI®, cea mai mare organizatie profesionala de profil si, in consecinta, acordarea celei mai valoroase certificari de pe piata in domeniu
- Perfectionarea structurii cursului, luand in considerare feedback-ul primit de la participantii din anii anteriori si metodologia PMI®

Printre companiile participante, in acest an, se numara: Bayer, Cegedim, Ecolab, International Leasing, Eurex Alimentare, Holcim, Orkla Foods, Petrom, Pioneer, Pirelli, Relad, Rompetrol, Softwin, Tarmac, Top Diagnostics, UTI Retail Solutions

Activitatea de formare manageriala a ASEBUSS a fost creata in 1996 si de atunci s-a diversificat continuu.

Astazi, activitatea preluata de EXEC-EDU se remarca prin cel mai variat portofoliu de programe de dezvoltare manageriala de pe piata - peste 40, de la module intensive la programe complexe, de 4-9 luni, autorizate CNFPA.

Pana in prezent, numarul total al persoanelor care au beneficiat de cursuri si consultanta din partea specialistilor EXEC-EDU se ridica la 7000 de persoane, acestia fiind parte a aproximativ 2000 de companii client.