Utilizatorii GFI MAX pot monitoriza si echipamente sub Linux

Utilizatorii GFI MAX pot monitoriza si echipamente sub Linux

GFI Software, principalul furnizor pentru mediul de afaceri mic si mijlociu, a anuntat ca utilizatorii GFI MAX (acum GFI MAX – Administrare la distanta) pot monitoriza si echipamentele sub Linux.

Monitorizand si administrand sistemele Linux, MSP, VAR si organizatiile care ofera suport IT pot sa-si extinda serviciile oferite, astfel marindu-si profitabilitatea.

Aceasta noua facilitate, ofera posibilitatea de a inlocui sisteme de monitorizare complexe si costisitoare care pot fi folosite pentru administrarea echipamentelor Linux in timp ce obtii toate beneficiile unui singur sistem consolidat de monitorizare si administrare.

“De-a lungul anului trecut am observat o crestere a sistemelor bazate pe Linux in sectorul SMB, ca o dovada ca tehnologia s-a maturizat in sectorul enterprise. Ca atare, clientii nostri se asteapta de la noi sa furnizam aceleasi facilitati ca si pentru sistemele bazate pe Windows, sa le oferim acelasi control si eficienta prin automatizarea utilitatilor pe care ei se bizuie” Dr. Alistair Forbes, GFI MAX Chief Technical Officer

Noua capabilitate de monitorizare Linux inseamna ca MSP va avea o viziune mai buna si mai completa asupra retelelor clientilor pentru ambele tipuri de echipamente windows sau non-windows (Linux-Mac).

Folosind GFI MAX dashboard intuitiv, in cateva minute, utilizatorii pot extinde monitorizarea catre Linux ruland verificari la initializare, procese, CPU, teste de HDD, memorie si multe altele.

Comunicat de presa