HDX impreuna cu OKTAL.ro lanseaza noul BD-1, cel mai avansat si mai performant Media Center Full HD

HDX impreuna cu OKTAL.ro lanseaza noul BD-1, cel mai avansat si mai performant Media Center Full HD

Pe site-ul www.OKTAL.ro are loc lansarea celui mai performant Media Center Full HD creat pana acum. Mult asteptatul HDX BD-1 este ultima creatie a companiei HD Digitech.


HDX BD-1 defineste noi standarde in domeniu
Dimensiunile reduse, racirea prin carcasa de aluminiu, fara ventilator, singurul player din lume cu 3GB de memorie, redarea discurilor optice Blu-ray, DVD, CD daca se conecteaza o unitate optica externa, browser internet cu wireless bluetooth suport pentru tastatura sau mouse, decodor DTS integrat, interfata HDX Voir cu suportul complet pentru limba romana sunt doar cateva din caracteristicile speciale pe care HDX BD-1 le ofera.

“HDX BD-1 este probabil cel mai asteptat Media Center pe plan mondial. Dupa modelul HDX1000 care s-a bucurat de un success deosebit si pe piata romaneasca, ne bucuram sa anuntam lansarea oficiala a lui BD-1 in Romania. Am ales sa o facem impreuna cu OKTAL.ro datorita colaborarii si rezultatelor excelente pe care le-am avut impreuna cu modelul HDX1000.

Piata romaneasca cunoaste o dezvoltare evidenta in segmentul High Definition, tendinta care se va mentine si in urmatorii ani, si credem ca un device revolutionar, de ultima generatie ca HDX BD-1 va satisface cele mai exigente cerinte ale utilizatorilor din Romania, oferind facilitati si performante exceptionale “ declara Cristi Dragnea, director comercial la Univision, importatorul oficial HDX in Romania.

“ HDX BD-1 este un exceptional media center HD de noua generatie. Am fost onorati de propunerea lansarii online a acestui model exclusiv pe siteul nostru, anticipand cererea pietei pe segmentul acesta si luand in considerare numarul neasteptat de mare al vanzarilor modelului HDX1000.

Dupa cum stiti, la sediul OKTAL din Str Popa Nan 30 oferim in fiecare zi demonstratii live cu toate modelele de playere HD pe care le avem la vanzare.

Incepand din 10 februarie, oricine doreste sa vada performantele noului HDX BD-1, poate experimenta acest lucru live la sediul nostru, poate compara performante vechiului model cu ale celui nou si cu ale celorlalte playere HD prezente in oferta noastra ” , declara Dan Dumitrescu, manager OKTAL.ro

Pretul de lansare al produsului este 1249 ron (TVA inclus) si cine il va cumpara in primele doua saptamani va primi cadou o memorie stick USB de 8Gb.