Training pentru un Eveniment de Afaceri Reusit – Event’Or

Training pentru un Eveniment de Afaceri Reusit – Event’Or

Event’or ( www.marketingforum.ro ) este primul training dedicat organizatorilor evenimente de afaceri. Eventor este gandit ca un instrument de invatare astfel incat, la finalul trainingului, un organizator de evenimente de afaceri sa aiba cunostintele necesare proiectarii si punerii in practica a unui eveniment reusit.


Work-shop-urile realizate de participantii la Eventor ( www.marketingforum.ro ) reprezinta un plan de organizare a unei conferinte deschise. Informatia din cadrul Eventor poate fi folosita pentru organizarea eficienta si a seminariilor, intalnirilor de afaceri, expozitii etc.

Trainingul Event'or (www.marketingforum.ro) se adreseaza persoanelor care au cunostinte si experienta reduse si medii in oganizarea evenimentelor de afaceri si isi propune sa familiarizeze participantii atat cu notiuni teoretice privind evenimentele de afaceri, cat si cu aspectele practice ale organizarii unui eveniment de afaceri. Event'or isi propune sa ofere o structura esentiala a unui plan de organizare a unui eveniment.

Trainerul Event’Or este Nicolae NAUMOF absolvent al Facultatii de Marketing din cadrul ASE Bucuresti, fiind specializat in Marketing prin targuri si expozitii si comunicare on-line.

Nicolae NAUMOF are o vasta experienta ca trainer si lector, sustinand pana in acest moment peste 55 de cursuri, traininguri si prelegeri pe teme de marketing si comunicare.

Trainingul are o durata de doua zile totalizand aproximativ 15 ore si cuprinde Prelegerile Trainerului si Work-shop-uri. Pe parcursul trainingului participantii isi vor insusi cunostinte privind principalele Etape In organizarea unui Eveniment si vor realiza in cadrul work-shop-urilor un o schita a planului de organizare a unui eveniment.