SoftOne ERP - record de vanzari pe piata ERP

SoftOne ERP - record de vanzari pe piata ERP

Soft1 ERP, solutie profesionala de tip ERP, distribuita prin Evo Xperience Software partenerul oficial in Romania pentru localizarea produselor Soft1, a stabilit un record de vanzari absolut pe segmentul ERP prin semnarea a unui numar de 24 de noi contracte de licentiere si/sau servicii de implementare in ultimele luni ale anului trecut.


Cu un puternic istoric de referinte in spate, si subliniem aici celebra companie americana Ernst&Young sau fabricile Creamline (Finetti) ce utilizeaza Soft1 ERP de ani buni atat in Romania cat si in alte 6 respectiv 4 tari din Europa, solutiile profesionale de management de la SoftOne si distribuite de Evo Xperience Software au reusit sa cucereasca intr-un mod impresionant piata din Romania.

Prima intrebare care se pune: care este secretul acestei incredibile realizari in conditiile unei crize economice acute si reale si, mai mult, in conditiile in care SoftOne si Evo Xperience sunt jucatori foarte tineri pe piata romaneasca de ERP?

Raspunsul pe cat de simplu pe atat de real: o calitate exceptionala a produsului software Soft1 ERP, o politica de preturi serioasa si convingatoare plus servicii de implementare la nivelul asteptarii clientilor.

A fost astfel de la sine inteles ca un produs care se afla la un nivel tehnologic greu de atins de multi jucatori din piata nu poate impresiona decat placut, fapt reflectat imediat atat in procentul foarte ridicat al contractelor semnate comparativ cu prezentarile efectuate cat si in cifra de afaceri a partenerului oficial Evo Xperience Software.

Ce a impresionat, intr-o ordine aleatoare, la solutia SoftOne ERP?

1. Tehnologiile de ultima generatie: .Net, Oracle, SQL Server, OLAP, Cycle, XML, Hyperlink;

2. Incorporarea standard a Crystal Reports dar in special a solutiei QlikView, lider international in Business Intelligence;

3. Acreditarile internationale de calitate, fiind printre singurele solutii ERP din Europa certificate oficial de Microsoft pentru Windows 7, deci nu doar compatibile;

4. Flexibilitatea si adaptabilitatea Soft1 ERP la orice segment al pietii economice (distributie, import, productie, constructii, servicii, comert, retail, etc) dar si la orice nivel de business (de la IMM la fabrici si concerne internationale);

5. Complexitatea oferte ERP + CRM + Business Intelligence + ABC (Activity Based Costing) + WMS la care se adauga o paleta larga de alte module necesare in controlul si administrarea afacerii (Project Management, Contract Management, Pricing Policies, Credit Policies, Budgeting, etc).

Comunicat de presa