Noutati Sony: Sony lanseaza in Romania noua colectie de notebook-uri VAIO

Noutati Sony: Sony lanseaza in Romania noua colectie de notebook-uri VAIO

Dupa lansarea din octombrie 2009 a seriei de notebook-uri VAIO - NW, CW Mini W si X, toate cu sistemul de operare Windows 7 preinstalat, gigantul japonez de electronice Sony lanseaza acum in Romania o noua colectie de notebook-uri VAIO.


Este vorba despre modelele VAIO F, Z, Y, EB si W.

VAIO F dispune de finisaje premium, ecran Full HD de 16,4 inch anti-reflexie si procesor de ultima generatie Intel Core i7. Are o unitate optica Blu-Ray si memorie RAM DDD3 de 8 GB.

VAIO Z are un design elegant, 4 GB de RAM, doua SSD si se diferentiaza de alte notebook-uri prin solutia grafica hibrida - placa video Nvidia GeForce GT 330M, cu memorie de 1 GB GDDD3 VRAM.

VAIO Y este un notebook usor, de 1,8 kg, cu ecran de 13,3 inch, procesoare cu voltaj redus Intel si autonomie de noua ore.

VAIO EB faciliteaza accesul la optiuni de calcul avansat cu un consum minim de resurse. Dispune de un buton web la apasarea caruia se poate naviga pe Internet in cateva secunde. In plus, are un ecran generos 16:9.

VAIO W dispune procesoare eficiente energetic Intel Atom. Are sistem de operare Windows 7, memorie RAM de 1 GB, hard de 250 GB si autonomie de pana la 7,5 ore.

Sursa: TehnoPOL