Noul scaner A1 Colortrac SmartLF Ci 24 – un scaner mic si permisibil

Noul scaner A1 Colortrac SmartLF Ci 24 – un scaner mic si permisibil

Z SPOT MEDIA SRL, distribuitorul autorizat al producatorului britanic Colortrac Ltd, a lansat la inceput de an noul scaner Colortrac SmartLF Ci 24 de format A1 destinat pietei tehnice, oferind astfel specialistilor CAD si AEC cel mai avantajos si permisibil echipament de scanare a planselor si desenelor, cu preturi incepand cu 2695EUR fara TVA.


Ultimul produs adaugat la gama SmartLF a producatorului britanic Colortrac, scanerul Ci 24 de format A1 a inceput deja sa fie livrat clientilor din intreaga lume. SmartLF Ci 24 reprezinta o solutie rapida precisa, si permisiva din punct de vedere al costului de achizitie ce permite scanarea documentelor tehnice (planse, schite si desene ingineresti, harti topografice, planuri de situatii, randerizari arhitecturale, etc). Usor de utilizat scanerul permite scanarea si copierea instantanee in retea catre orice calculator sau imprimanta.

„Cu un pret de pornire de 2695EUR fara TVA pentru modelul monocrom Ci 24m si 2885EUR fara TVA pentru modelul color Ci 24c, noul SmartLF Ci 24 sparge bariera pretului devenind astfel cel mai avantajos si permisibil scaner A1 existent pe piata” a declarat Dl Cristi Dumitru, General Manager al Z SPOT MEDIA SRL, distribuitorul Colortrac in Romania.

„Ne asteptam ca acest nou scaner, extrem de accesibil ca pret chiar si pentru birourile individuale de arhitectura sau pentru expertii autorizati de tip PFA (topografi, geodezi, consultanti in constructii, evaluatori, proiectanti, specialisti in cadastru, GIS, etc) sa le confere o mai mare independenta prin scanarea in-house a planselor si hartilor zilnice, evitand nenumarate drumuri la centre de copiere si imbunatatindu-le productivitatea.”

Colortrac Ci 24 - scaner A1 portabil pentru centre de copiere mobile si specialisti in digitizare / arhivare De cele mai multe ori peste jumatate din plansele ce trebuie scanate nu sunt A0 ci formate A2-A1 ceea ce inseamna ca scannerul este util oricarei firme din domeniul tehnic ce nu isi permite un scaner A0.

De asemenea, fiind mic si portabil, scanerul A1 SmartLF Ci 24c (color) sau SmartLF Ci 24e (Color express) reprezinta alegerea perfecta pentru centre de copiere mobila, si pentru specialistii in digitizare / arhivare. Acestia pot realiza serviciile de scanare, digitizare si arhivare documente de format mare chiar la sediul clientilor, evitand costuri de transport al documentelor precum si riscurile de deteriorare sau pierdere.

Din ratiuni de securitate multe firme prefera digitizarea proprilor arhivele de documente al sediul lor unde de cele mai multe ori sunt asigurate si conditii mai bune de depozitare, manipulare, conservare.

Credem ca scanerul reprezinta o solutie ideala pentru un astfel de business mic, deoarece intruneste toate cerintele necesare: ieftin, usor (16,5Kg), mic (pentru a incapea pe bancheta din spate a oricarui autoturism), fara consumabile, cu software inclus. – a mai declarat Directorul General al Z SPOT MEDIA.

Fiind extrem de mic si ergonomic, scanerul SmartLFCi24 poate fi asezat fie pe propriul stand (atunci cand spatiul permite, fie, mai usor, direct pe birou sau chiar pe o polita langa perete.

Accesul frontal atat la incarcarea cu planse a scanerului (front load) cat si la preluarea acestora la iesire (front exit) il recomanda atat pentru operare in spatii mici sau in locatii multiple (ca scaner A1 portabil). Orice model alegeti (SmartLF Ci 24m, Ci 24c sau Ci24e), scanerul se instaleaza si este gata de lucru in cateva minute fara ca senzorii CIS de 600dpi rezolutie optica sa aiba nevoie de aliniament si fara ca sistemul LED de iluminare sa necesite incalzire sau calibrare

Scanerul SmartlF Ci 24 reprezinta versiunea format A1 a modelului SmartLF Ci 40, catalogat drept „BEST IN CLASS (CEL MAI BUN DIN CATEGORIE) de laboratoarele independente de testare si evaluare BERTL. Ca si apreciatul SmartLF Ci 40, modelul Ci 24 adopta cea mai mou si performata tehnologie CISS pentru a asigura beneficii reale in ceea ce priveste viteza de scanare, rezolutia inalta, calitatea imaginii, cosumul redus de electricitate, iluminarea LED instantanee si cu durata de viata extinsa

Disponibil in 3 modele standard, - SmartLF Ci 24m (alb-negru), Ci 24c (color) and Ci 24e (color express),noul membru al familiei Colortrac asigura imagini scanate de o claritate excelenta, cu o reproducere optima a culorilor, la viteze superioare, perfecte pentru piata CAD, AEC, GIS dar si pentru cerintele generale office corporate.

Scanarea poate fi controlata fie de la PC-ul pe care este instalat fie direct de la panoul de control central.

Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media (www.zspotmedia.ro), firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare: scanare, copiere, printare si finisare A1, A0, digitizare carte veche. Firma este distribuitor autorizat al Colortrac in Romania asigurand distributie nationala printr-o retea larga de parteneri IT.

Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP (printare scanare A1, A0), i2s, Konika Minolta, Atiz (scanere digitizare carte), Rigoli (pliere finisare planse A0), Scan2CAD (vectorizare), etc. Specialistii firmei va stau la dispozitie pentru orice informatii si detalii suplimentare despre echipamentele Colortrac

Comunicat de presa