Cel mai cautat antivirus: DrWeb

YourMarket.ro hotaraste sa vanda unul dintre cele mai cautate antivirusuri si anume cel de la DrWeb

Compania Dr.Web a devenit cunoscuta printre utilizatorii de soft-uri de securitate , in special, prin solutiile sale de tip stand-alone , eficiente in situatiile foarte grave in care un sistem deja infectat, respinge instalarea unui anti-virus sau blocheaza accesul la cel existent.


Folosirea acestor solutii ,pentru cazurile de urgenta, este gratuita. Astfel Dr.Web® LiveCD sau cel mai nou soft lansat- CureNet, permit clientilor sa cunoasca si sa-si faca o parere despre eficienta softurilor de securitatea ale companiei.

Un alt aspect , important de remarcat, si apreciat de multi dintre cei care si-au instalat un program Dr.Web, este consumul mic de resurse , si compatibilitatea cu orice alt anti-virus instalat prealabil.

Produsele companiei raspund insa unor game variate si complexe de cerinte. De aceea in baza clientilor Dr.Web gasim atat persoane fizice, cat si companii mici, dar si mari intreprinderi si corporatii pentru care s-au creat solutii specifice de securitate precum: Anti-virus pentru sisteme Windows,Linux,Unix si DOS, pentru servere de fisiere si Internet gateways, pentru Windows Mobile, suite pentru companii si multe solutii personalizate in functie de nevoile de securitate care exista.

Preturile sunt foarte accesibile tuturor, iar pentru companiile care comanda un numar mai mare de licente, pretul este negociabil.

Informatii suplimentare ale fiecarui produs in parte gasiti pe www.yourmarket.ro.