misoft systems şi Mediacore au intrat într-un joint venture cu scopul de a dezvolta produsul MediacoreCRM

misoft systems şi Mediacore au intrat într-un joint venture cu scopul de a dezvolta produsul MediacoreCRM

Acest produs, împreună cu aplicaţia online - CRMweb, dezvoltată de misoft systems, acoperă un spectru foarte larg din nevoile existente ale clienţilor.


Conform estimărilor prezentate de agenţia de consultanţă Pierre Audoin Consultants, în anul 2009, piaţa locală de CRM a avut o valoare de 6,6 milioane de euro, iar în 2010, se estimează o creştere cu aproape 50%, tendinţă care se va menţine şi în anul 2011.

misoft systems este o companie de dezvoltare si consultanta in domeniul IT cu o vasta experienta pe piata nationala si internationala, specializata pe dezvoltarea de solutii informatice de afaceri si pentru industrie precum si pe oferirea de servicii de consultanta tehnica si de afaceri

Alegerea unui soft potrivit, urmat de o implementare de succes, este cea mai inspirată soluţie, cu atât mai mult în cazul unei situaţii economice instabile. Pentru companiile care au nevoie de un management mai bun al relaţiei cu clienţii, toate aceste lucruri necesită alocare de timp, resurse umane şi financiare, dar beneficiile se vor resimti putenic in activitatea curenta a companiei. Prin parteneriatul cu Mediacore, încercam tocmai să transformăm aceste probleme în avantaje pentru clienţii noştrii, considerându-i, în toate etapele procesului de colaborare, parteneri.” declară Iulian Iuga, managing director misoft systems.

Cele două companii au în vedere adaptarea şi dezvoltarea continuă a aplicaţiilor de tip CRM pentru a îndeplini cu success, nevoile de business, atât pentru segmentul corporate, cât şi pentru companiile mici şi mijlocii.

Raluca Negus, marketing director în cadru Mediacore, consideră: ”Credem că dezvoltarea acestui parteneriat cu un jucător puternic cum este misoft systems ne permite pătrunderea în forţă cu produse competitive pe piaţa românească, dar şi pe cea internaţională.

Echipa misoft systems este pregătită să gestioneze solicitările clienţilor pentru soluţii particularizate în funcţie de nevoile acestora, la numărul: 0264-437615 sau la adresa de e-mail: sales@misoft-systems.net.

MediacoreCRM este o soluţie software pentru administrarea relaţiilor şi contractelor cu clienţii şi furnizorii, gestionarea eficientă a informaţiilor si fluidizarea comunicării între departamentele unei companii.

Se adresează IMM-urilor si cu precădere celor al căror obiect de activitate îl constituie în principal vânzările şi prestările de servicii.

Mediacore este o companie de dezvoltare software şi consultanţă specializată în aplicaţii de tip CRM înfiinţată la finele anului 2005 în Cluj Napoca.