Informatica declarata Lider in Information-As-A-Service

Informatica declarata Lider in Information-As-A-Service

Companie de cercetare, scoate in evidenta Informatica pentru oferta curenta, strategie si prezenta pe piata


• Astazi Informatica Corporation (NASDAQ: INFA), numarul unu mondial in software de data integration, a anuntat ca a fost selectata de catre Forrester Research, Inc. sa participe la raportul pe februarie 2010, The Forrester Wave: Information-as-a-Service (IaaS), Q1 2010.

• Forrester Information-as-a-service (IaaS) evaluare vendori, a declarat Informatica “Lider” pentru buna viziune a serviciilor de date’’ si permanenta inovatie ‘’cu suport puternic pentru securitate serviciilor de date, performanta, migrare de date, administrare, calitate si transformare.”

• Forrester declara: “Informatica ramane puternic dedicata serviciilor de date, cu management de inalta clasa si noi versiuni lansate. Acesta focalizare pozitioneaza Informatica pe piata ca principal vendor de data integration.”

• “Suntem incantati sa fim recunoscuti ca Lideri in prima noastra aparitie in Forrester Wave pentru IaaS’’ a spus James Markarian, vice presedinte senior si general manager, Data Integration, Informatica.

“Inalta pozitionare acordata pentru platforma integrata de servicii de date, confirma ceea déjà cei 3900 de clienti stiu – Informatica este lider in aceasta industrie, prin abilitatea noastra de a fruniza servicii orientate in integrare de date si servicii de date.

Aceasta recunoastere se bazeaza in continuare pe impulsul pe care l-am avut de la lansarea noii platforme Informatica versiunea 9.0 pentru servicii de date la finalul 2009.”

Informatica este furnizorul independent de software, leader in data integration de tip enterprise.

Cu Informatica, companiile pot castiga o mai mare valoare a informatiilor de business prin integrarea tuturor activelor informationale in cadrul organizatiei. Peste 3,300 de companii din lume se bazeaza pe Informatica pentru a reduce costul si timpul necesar pentru a rezolva nevoi variate ca dimensiune si complexitate, legate de integrarea informatiilor.

Comunicat de presa