Hosting si inregistrare domenii ieftine

ZOOKU Solutions intră în cursa pentru cloud computing!
It&c
salveaza in format PDF
vezi versiunea pentru tiparire

Hosting si inregistrare domenii ieftine

Zooku Solutions anuntă, în premieră pe piața din România, implementarea unei noi soluții de găzduire pentru toți clienții companiei, CLOUD HOSTING.


Potrivit previziunilor Delloite pentru anul 2010, recesiunea globală care a marcat lumea afacerilor în ultimul an a pregătit terenul pentru noile tendințe în tehnologie, accentul căzând acum pe concepte eficiente din punct de vedere al costurilor și protecției mediului înconjurător.

Printre aceste tendințe se numără cloud computing-ul care se referă la orice implică livrarea de servicii și aplicații prin intermendiul internetului și anunță începutul unei noi ere în lumea digitală.


Pe piața de web hosting, această nouă soluție de business le permite utilizatorilor să beneficieze de stabilitate sporită și scalabilitate iar resursele sunt folosite și plătite în funcție de necesități.

Acest seviciu permite reducerea costurilor companiilor cu serviciile IT întrucat nu mai sunt necesare investițiile în servere, software, know how și personal.

În momentul de față, Zooku este singura companie de web hosting din România care găzduiește site-urile tuturor clientilor săi apelând la această soluție. Prețurile serviciului sunt competitive și încep de la 1 euro/lună, făra tva.


Compania este Registrar acreditat ROTLD și EURid și pune la dispoziția clienților săi servicii de înregistare domenii oferind o gamă complexă de extensii naționale și internaționale.

Pe lângă soluțiile de găzduire și înregistrare domenii, Zooku oferă certificate SSL, business email AXIGEN, software pentru creare site-uri, magazine online la cheie și pachete de design web.

Detalii suplimentare despre companie, portofoliu de clienți și servicii pot fi accesate pe www.myhost.ro.

Zooku Solutions www.myhost.ro

Comunicat de presa