Curs: Formator autorizat

Curs: Formator autorizat

Vision Consulting te invita sa iti perfectionezi calitatile de trainer in cadrul cursului autorizat pentru formatori. Obiectivul principal? Insusirea diferitelor tehnici de formare si dezvoltarea abilitatilor necesare pentru instruirea adultilor.


In perioada 5-7 si 19-21 martie, Catalina Mariuta, trainer certificat la nivel national, cu experienta semnificativa in training si business, iti va prezenta ABC-ul formarii si bagajul de cunostinte de care ai nevoie in calitate de formator. Vei afla astfel care sunt caracteristicile procesului de invatare, metode si tehnici utilizate in educatia adultilor, metode de proiectare, organizare si evaluare a programelor de formare. De asemenea, cursul pune accent pe evidentierea modalitatilor de mentinere a calitatii programelor de formare si instruire.

Organizarea cursului este impecabila si te va ajuta sa aprofundezi fiecare subiect inclus in agenda de lucru.

Intr-un grup restrans, intr-o atmosfera de lucru extrem de placuta, vei descoperi pas cu pas care sunt tehnicile folosite pentru instruirea adultilor.

Printre principalele subiecte ale cursului se regasesc si informatii despre principiile de pedagogie, barierele invatarii la adulti, cum sa observi si sa pui intrebari, cum sa te pregatesti pentru sustinerea unui training, dar si cum sa evaluezi in mod eficient participantii.

Atentie! La sfarsitul cursului, Vision Consulting iti va oferi o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Educatiei!

Web: www.visionconsulting.ro si www.programe-teambuilding.ro

Comunicat de presa