ASUS: Cele mai rapide unitati optice portabile

ASUS: Cele mai rapide unitati optice portabile

Noul model SBC-06D1S-U urmeaza linia de design progresiv care a obtinut premii de specialitate prestigioase, precum iF Design Award 2010, Taiwan Good Design Product Award si Taiwan Excellence Award.


ASUS mixeaza tehnologia de vârf cu estetica: constructia robusta întâlneste formele inovatoare, parca taiate cu diamantul, precum si beneficiile unui design clasic.

Astfel, cele doua optiuni de montare ajuta la optimizarea folosirii spatiului de lucru, conferind eleganta mediului respectiv.

În timpul citirii discurilor Blu-ray sau al inscriptionarii DVD-urilor si CD-urilor, dispozitivul emite semnale luminoase a caror intensitate este controlata prin ASUS BluTuner.

ASUS SBC-06D1S-U adauga rafinament experientei de operare oriunde va fi solicitat: în sufragerie, la birou sau în timpul calatoriilor, drept accesoriu al unui ultra-portabil.

Viteza de operare a dispozitivului este de sase ori mai mare decât cea standard de citire a unui disc Blu-ray.

ASUS SBC-06D1S-U este echipat cu tehnologia True Theater High Definition (TTHD), care îmbunatateste calitatea video pâna la nivelul HD în redarea DVD-urilor pe sistemele PC home theater.

Ca rezultat, imaginile vor fi mai clare si se va reduce nivelul zgomotului, al artefactele si al distorsiunilor.

Totodata, ASUS SBC-06D1S-U ofera posibilitatea de a proteja informatiile inscriptionate. Prin codificarea discului, utilizatorii vor putea bloca accesul neautorizat la anumite fisiere sau la toate datele scrise, definind o parola de acces. În plus, fisierele pot fi ascunse pentru a preveni violarea confidentialitatii anumitor informatii.

Interfata intuitiva simplifica realizarea backup-urilor si stocarea informatiilor pe suport optic.

Fisierele vor fi selectate si aduse în fereastra de dialog, întregul proces de inscriptionare presupunând parcurgerea a trei pasi.

ASUS SDR-08D1-U: Mobilitate superioara si respect pentru mediul încojurator

ASUS SDR-08D1-U are o carcasa subtire, oferind o portabilitate deosebita. Designul ergonomic cu încarcarea discului prin ridicarea clapei a avut ca sursa de inspiratie platanele pentru DJ.

Aspectul este cel al unei opere de arta, iar spatiul ocupat de produs este foarte redus. În acelasi timp, functionalitatea ramâne punctul forte, SDR-08D1-U sustinând divertismentul multimedia de calitate si reduce costurile cu energia.

Aparatul foloseste motorul E-Green, care opreste automat activitatea unitatii atunci când utilizatorul o lasa modul de asteptare pentru cel putin doua minute. În acest fel se economiseste energie electrica si se reduce uzura echipamentului.

Aplicatia inclusa E-Green le permite utilizatorilor sa tina evidenta economiilor de energie.

Sursa: ASUS & Smartnews