Telefon mobil dual sim - Allview lanseaza S2 Guld Dual SIM

Telefon mobil dual sim - Allview lanseaza S2 Guld Dual SIM

Visual Fan, compania brasoveana detinatoare a brandului Allview, anunta lansarea noului telefon S2 Guld Dual SIM - un gadget cu pronuntate accente de player MP3.


Telefonul impresioneaza prin designul aparte, prin capabilitatile tehnice si prin functionalitatea Dual SIM. Infatisarea de trendsetter este data de carcasa metalica, butoanele din sticla si display-ul de inalta rezolutie.

Dincolo de finisajul exceptional, noul telefon incorporeaza capabilitati tehnice ce conecteaza universul multimedia cu cel business.

Astfel, procesorul de sunet Yamaha Amplifier si castile Profi cu jack de 3.5 mm garanteaza calitatea auditiei, iar momentele perfecte inregistrate de camera foto-video de 1.3 MP pot fi stocate pe un card T-Fash de maxim 8 GB.

S2 Guld suporta chat prin SMS si mesaje Email, radio FM, browser Wap si este dotat cu senzor de miscare (inclusiv functia de gestionare a apelurilor Turn to Mute). In timpul convorbirilor telefonul are o autonomie de de pana la 180 minute, iar in standby de pana la 100 ore.

Conectivitatea se realizeaza prin Bluetooth, Wap, GPRS sau prin intermediul unui port MiniUSB multifunctional, care asigura un transfer facil de fisiere multimedia si date.

Preocuparea evidenta pentru detalii, imbinarea eleganta a materialelor naturale si capabilitatile tehnice ale lui S2 Guld, fac din acesta un telefon care incanta simturile.