SMS gratis si publicitate prin SMS

SMS gratis si publicitate prin SMS - AdSMS inseamna SMS GRATIS si PUBLICITATE PRIN SMS

AdSMS este primul serviciu din Romania care ofera posibilitatea userilor sa trimita SMS-uri GRATIS si companiilor sa-si realizeze propriile campanii de marketing direct prin SMS.


Toate acestea prin intermediul unei interfete prietenoase pusa la dispozitie pe www.adsms.ro.

Din experienta noastra am constatat ca este o mare cerere de SMS-uri ce se doresc a fi trimise de pe internet.


In aceasi masura exista cerere pentru noi canale de promovare, iar marketing-ul direct prin SMS se afla intr-o continua dezvoltare atat la nivel international cat si national.

Aceste au fost motivele pentru care am realizat acest serviciu care se adreseaza atat consumatorilor de SMS-uri cat si celor care doresc sa-si promoveze produsele si serviciile.

Serviciul este disponibil doar in retelele GSM.

Servicuiul poate fi accesat foarte usor datorita unui design simplificat. Utilizatorul are acces la un panou de control unde isi poate alege senderId-ul care poate fi numarul lui de telefon sau un sender-Id anonim (Ioana, Elodia, Te iubesc etc).

Companiile isi pot alege un numar de SMS-uri pe care le pot cumpara, isi pot realiza propriile campanii si ads-uri, pot activa sau dezactiva o parte dintre acestea.

In panoul de control pot vizualiza cate SMS-uri au fost expediat si catre ce numere de telefon (ultimile 3 cifre sunt anonime), pe langa acestea mai sunt disponibile si alte functii.

Echipa Adsms.ro asteapta atat feedback-ul utilizatorilor cat si al companiilor pentru a completa serviciul cu necesitatile acestora.