PrintMag – Servicii de printare/copiere

PrintMag – Servicii de printare/copiere

PRINTMAG ofera, pe langa copiere, printare, scanare, indosariere, arhivare digitala, CD-uri personalizate, mape, carti de vizita, etichete, si consultanta si sprijin simultan clientului: livrare la timp, calitate superioara, fiabilitate, flexibilitate si un partenriat de incredere cu clientii sai externi.


Printmag vine in intampinarea companiilor cu diverse pachete promotionale, majoritatea companiilor au fost tot mai inclinate spre economii analizand mai atent ofertele furnizorilor.

In conditiile in care parteneriatele de lunga durata ii ajuta sa le satisfaca nevoile la calitate superioara, dar si la preturi mai scazute, cu siguranta cautarea de parteneri de incredere devine o optiune de luat in calcul.


Daca luam in considerare acest an plin de provocari constatam o crestere a vanzarilor prin promovarea on-line a serviciilor punandu-se accentul pe reducerea substantiala a cheltuielilor interne legate de serviciile de printare/copiere. A consolida o companie de succes nu insemna doar capital investit, ci munca, dedicatie si resurse mari de timp. Climatul de business se schimba astazi cu o viteza mai mare decat oricand. Charles Handy a numit acest lucru “Epoca iratiunii” – epoca in care avem nevoie de oameni perseverenti, neconventionali de a face si a sustine business-ul. Ne focalizam spre client din prisma cheltuielilor, a lipsei de timp si siguranta serviciilor cerute.

Nu exista moment in care o companie sa nu fie implicata in analiza resurselor - companiile si managerii acestora isi concentreaza eforturile pe doar cateva dintre resursele disponibile. E firesc, avand in vedere competitia acerba pe piata din Romania Mai mult de 30% dintre partenerii nostri au fost acei consumatori care apeleaza ocazional la serviciile oferite de noi, ajungand sa-I incadram, cu entuziasm, in lista de parteneri loiali.

Exista diferente semnificative de la o categorie de comportament la alta, iar pe ansamblu avem de a face cu unul de incercare, de experimentare – cel putin decomadata. Din acest motiv ne-am propus printre obiectivele si valorile PRINTMAG sa mergem si in 2010 – orientati, deschisi si demni de incredere catre clientii nostri.

Printre serviciile oferite de PrintMag se numara:

• Servicii complete de printare si copiere alb-negru si color
• Livrarea gratuita
• Flexibilitatea orelor de lucru
• Consultanta in productie de materiale publicitare simple
• Scanare documente
• Personalizare CD/DVD/miniCD