Pentru MANAGERI si COACHI Workshop “BREAKTHROUGH STRATEGIES”

Workshop “BREAKTHROUGH STRATEGIES”

Un program cuprinzator de training care sa dezvolte abilitatile profesionale si de comunicare atat in management cat si in coaching pentru a obtine adevarata maiestrie


Daca alegeti sa participati, fiti pregatiti pentru o experienta practica de invatare transformationala care va va dezvolta potentialul profesional propriu, va va arata modul vostru unic de a intruchipa succesul si va provoca perspectiva pe care o aveti despre viata.

Acest program este focalizat pe cum sa devii un manager abil si coach. Sa fii asta este simplu si totusi atat de complex. In primul workshop din februarie, exercitiile si practica vor permite managerilor si coachi-lor sa creeze spatial pentru ca paternurile personale si implicite in obtinerea succesului sa iasa la suprafata, sa devina evidente si sa se remodeleze progresiv.

Urmatoarele workshopuri vor prezenta si furniza mijloace pentru manageri si coachi puternici si pentru remodelarea perspectivei clientului. Participantii vor invata cum sa foloseasca un numar mare de instrumente simple si totusi sistemic transformationale pentru a obtine succesul, pana cand acest lucru va deveni o a doua natura. Deci, rezervati datele pentru primul workshop in Bucuresti in luna februarie 2010.

Pentru a participa la intregul program, rezervati urmatoarele date:
Partea I: 22-23 Februarie
Partea a II-a: 6-7 Mai
Partea a III-a: 23-24 Septembrie
Partea a IV-a: 17-18 Noiembrie
Pret: 2400,00 euro + TVA/ persoana/8 zile de training
Maximum in grup: 25 participanti (activitate practica in sub-grupe de 3)
Certificare: International Coach Federation validated training(ACSTH) pentru coach

Pentru MANAGERI si COACHI Workshop “BREAKTHROUGH STRATEGIES”
15 – 16 Februarie 2010

Cum sa cresti radical venitul cu 40%, rezultatele finale cu 25% si calitatea livrata catre client cu 100% intr-un an de zile
Cum poti reduce cheltuielile, timpul de livrare sau timpul de rotatie cu 50%?
Cum poti realiza toate acestea in timp ce transformi cultura echipei si a organizatiei pentru a creste satisfactia si angajamentul salariatilor?

Aceste doua zile de Strategii si Tehnici Breakthrough pentru manageri si coachi reprezinta un mediu de invatare practic, desenat astfel incat sa schimbe perspectiva pe care o aveti despre potentialul individual, al echipei si al organizatiei. Va veti insusi un set de instrumente practice pentru a atinge rezultate profesionale extraordinare in organziatia dumneavoastra sau in relatiile cu clientii.

Pret: 600 € (+TVA)/persoana/2 zile de training
Maximum participanti: 25 (activitate practica in sub-grupe de 7)
Certificare: International Coach Federation validated training (ACSTH) pentru coachi

Pentru detalii, rugam accesati www.metasysteme-coaching.ro