Magazin Online de produse IT, Audio-Video, Electronice, Electrocasnice

Magazin Online de produse IT, Audio-Video, Electronice, Electrocasnice - Lansare Goexpo.ro

Lansare Goexpo – Magazin online de produse IT&C
Un nou magazin virtual ce are ca obiect de activitate vanzarea de produse IT&C a celor mai importanti producatori, a fost lansat.


Magazinul Goexpo s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor o alternativa viabila cumparaturilor traditionale,atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere calitativ.

Site-ul www.goexpo.ro este usor de utilizat,constituind modalitatea prin care clientii si potentialii clienti pot vizualiza si comanda produsul sau produsele dorite.

Goexpo ofera consultanta si expertiza gratuita in vederea alegerii produselor si solutiilor optime,asigurata de operatorii specializati,garantia calitatii si provenientei produselor pentru orice tip de marca,promtitudine in privinta livrarii comenzilor pentru un management performant al acestora.

Goexpo este partenerul tau de incredere “pentru ca este simplu sa vinzi ,dar trebuie sa stii sa vinzi asa cum vrea clientul tau sa cumpere” a declarat Carbunaru Silviu Administrator al magazinului goexpo.ro.

Abonanadu-te la newsletter-ul goexpo.ro poti beneficia de oferte special create pentru abonatii nostri, si totodata esti informat asupra produselor aflate in promotie .
Creativitatea echipei Goexpo doreste sa transforme imaginatia clientului in solutii concrete.

Dorim sa construim si sa dezvoltam impreuna acest magazin online care sa fie in totalitate dedicat voua,dragi clienti.

Comunicat de presa