Firmele romanesti isi deblocheaza operatiunile si isi dezvolta afacerile cu SeniorERP

Firmele romanesti isi deblocheaza operatiunile si isi dezvolta afacerile cu SeniorERP

Ajunsa intr-un punct critic, in care accesul la date in timp real era vital pentru functionarea sanatoasa a companiei, Terrra Sport - reprezentanta brandurilor sportive REUSCH, NEXO si RUCANOR in Romania - a inlocuit aplicatia de gestiune cu un sistem ERP scalabil, de ultima generatie tehnologica. Implementarea SeniorERP a avut ca obiectiv accesul in timp real la informatii si rapoarte despre toate operatiile aferente importului si exportului de articole sportive.


Pachetul de start-up propus de Senior Software este SeniorERP Express, pentru companiile cu mai putin de 5 utilizatori. SeniorERP Express permite automatizarea proceselor operationale si eficientizarea costurilor prin accesarea gratuita a pana la 5 licente Standard.

Plata licentelor are loc in momentul in care se ia decizia extinderii numarului de utilizatori sau se doreste accesarea de functionalitati extinse.

“Nevoia de achizitie a unui ERP a venit natural in stadiul de dezvoltare al firmei
noastre. Aveam nevoie ca toate operatiunile si datele activitatilor de import, distributie si gestiune a stocurilor, a comenzilor clientilor si cele de aprovizionare sa fie integrate intr-un singur sistem informatic.” a explicat Cretu Vasile, Director Terra Sport, Bucuresti.

Terra Sport a ales un sistem avansat tehnologic, dar si o echipa cu servicii scalabile de suport si mentenanta, aferente sistemului.

SeniorERP va asigura astfel o acoperire optima a nevoilor prezente si viitoare ale distribuitorului de articole sportive. Compatibilitatea cu varianta Express a sistemului, au facut posibila accesarea unei solutii mature, cu referinte printre cei mai activi jucatori din distributie.

"SeniorERP este in primul rand un sistem integrat, foarte intutiv pentru o firma de distributie. Ne-a ajutat varianta SeniorERP Express prin scalabilitate si oferta financiara adaptata dimensiunii noastre.

Principalul beneficiu pe care il observam deja este obtinerea de informatii corecte si in timp util in vederea gestionarii comenzilor, aprovizionarii si pentru controlul stocurilor.” a precizat Cretu Vasile, Director Terra Sport, Bucuresti, Romania

Terra Sport comercializeaza o gama variata de articole si echipamente sportive importate , de la mingi, ghete, manusi, la porti si stalpi de sprijin etc. dar si articole sub brandul propriu, NEXO.

Distributia produselor este realizata atat prin magazinele proprii de tip showroom cat si prin cluburi sportive, prin Key Accounts, Cash and Carry si in retailul specializat de articole sportive. (http://www.terrasport.ro/)

In ultimii ani mai multe companii au optat pentru implementarea SeniorERP, evitand blocajele in gestionarea resurselor companiei si eficientizarea managementului tuturor operatiunilor specifice importului si distributiei. Printre acestea se numara nume precum: Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Technova Invest, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International etc.(www.seniorerp.ro)

Comunicat de presa