Kaspersky Business Space Security 6.0 Release 2

Kaspersky Business Space Security 6.0 Release 2

Kaspersky Business Space Security 6.0 Release 2, suita de securitate destinata segmentului de business, a obtinut punctajul cel mai ridicat in testele independente realizate de Cascadia Labs.


Scopul evaluarilor a fost de a demonstra cat de bine se adapteaza o astfel de suita de securitate la cerintele companiilor mici si mijlocii, lund n considerare protectia oferita statiilor de lucru, simplitatea instalarii si a administrarii, functiile de raportare și aplicarea politicilor de securitate, fara a creste impactul asupra resurselor informatice

Au fost testate solutiile de securitate destinate in special companiilor mici si mijlocii (SMB), puse la dispozitie de sase producatori importanti: Kaspersky Lab, Symantec, McAfee, Trend Micro, Sophos si ESET. Kaspersky Business Space Security 6.0 a fost recent imbunatatita cu pachetul de actualizari Release 2, care ofera optiuni performante de management si utilizare.

Suita de securitate oferita de Kaspersky Lab a obtinut cel mai ridicat punctaj cumulat, cu rezultate maxime in patru din cele cinci etape de evaluare: "Performanta", "Instalare si Configurare", "Eficienta si Politici" si "Management". Conform expertilor Cascadia, versiunea actualizata a Kaspersky Business Space Security 6.0 reprezinta o alegere buna pentru toate companiile, indiferent de marimea lor, mentionnd usurinta instalarii si administrarii produsului chiar și in retele mari, protectia excelenta impotriva tuturor amenintarilor online, precum si viteza de lucru a suitei.

De asemenea, expertii Cascadia au pus accentul pe faptul ca, dintre toate solutiile de securitate testate, Kaspersky Business Space Security 6.0 ofera "cea mai buna integrare cu Microsoft Active Directory, fiind foarte simplu de instalat și administrat".

In plus, aceasta este foarte flexibila in definirea politicilor de securitate a grupurilor.

Solutia Kaspersky Lab a obtinut punctaje ridicate pentru performanta, demonstrand un impact minim asupra timpului de restart al computerului si asupra timpului necesar pentru deschiderea fisierelor mari, precum si o viteza foarte mare de scanare.
"Suita de securitate Kaspersky Lab a aratat rezultate excelente in timpul testelor noastre de performanta si eficienta, fiind, in acelasi timp, foarte usor si rapid de instalat", au incheiat expertii Cascadia Labs.

In timpul testelor, fiecare suita de securitate a fost instalata intr-o retea compusa dintr-un server dedicat, ce rula Microsoft Windows Server 2008, si statii de lucru care operau sub Windows XP si Windows 7.