Jocurile Olimpice de Iarna 2010, in premiera pe internet

Jocurile Olimpice de Iarna 2010, in premiera pe internet

Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver vor fi difuzate, in direct si in reluare, in perioada 12 - 28 februarie, pe TVR 1, TVR 2, TVR HD si, in premiera, integral si in direct, pe internet, pe site-ul www.tvr.ro/jo2010, informeaza Televiziunea Publica.


Toate transmisiile in direct de pe TVR 1 si TVR 2, inregistrarile emisiunilor, noile recorduri, rasturnarile de situatie, povestile de viata vor putea fi accesate online pe www.tvr.ro/jo2010. Si transmisiile din toiul noptii vor putea fi vazute in direct, pe site-ul www.tvr.ro, iar inregistrarile vor fi postate online imediat ce se incheie emisiunea.

Performantele sportivilor romani, noile recorduri mondiale si olimpice, clasamentul pe medalii, dar si prezentarea celor 15 sporturi completeaza site-ul special al TVR dedicat Jocurilor Olimpice de Iarna.

Televiziunea Romana detine drepturile exclusive de televiziune si new media pentru Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver 2010.

In plus , TVR detine drepturile si pentru alte evenimente sportive importante la nivel european si mondial, cum ar fi: Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud, Campionatul european de fotbal - Euro 2012 si Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, Jocurile Olimpice 2012 de la Londra si Jocurile Olimpice de Iarna din 2014 din Rusia (Soci).

Sursa: TehnoPOL