Cele mai noi camere video - Samsung

Cele mai noi camere video Samsung a prezentat la CES 2010, trei noi camere video

Samsung Electronics a prezentat in cadrul Targului International de Electonice (CES) 2010, trei noi camere video compacte cu un design ergonomic si elegant, complet echipate cu o gama de functii utile.


Toate cele trei modele, SMX-C20 (foto), SMX-C24 si HMX-M20, includ Lentile Active Angle de 25 de grade, marca de design a predecesorilor lor –SMX-C10 si HMX-R10.

Inovatia Active Angle Lens permite consumatorilor sa folosesca aparatul intr-un mod mult mai natural si a adus companiei premii si aprobari din intreaga lume de la prima aparitie de anul trecut, odata cu SMX-C10 si HMX-R10.


Toate cele trei camere video folosesc modalitatea de compresie H.264, ce ofera posibilitatea unei inregistrari mai indelungate decat in cazul camerelor video care folosesc formatul tipic MPEG2. Noile Samsung SMX-C20 si SMX-C24 au, de asemenea, un zoom optic impresionant de 10x, iar toate cele trei modele sunt echipate cu Hyper Image Stabilization.

Samsung asigura, de asemenea, diverse optiuni de memorie pentru inregistrarea de scene cu noile SMX-C20, SMX‑C24 si HMX-M20. Cu ajutorul lui SMX-C24, utilizatorii pot profita de memoria interna flah de 16GB.

In plus, acestia pot extinde memoria camerei video utilizand slotul pentru carduri de memorie SD/SDHC. SMX-C20 si HMX-M20 nu au memorie interna si necesita folosirea cardurilor media SD/SDHC.

Sursa: Samsung