Jocuri online: ComputerGames.ro lansează serviciul Premium User

ComputerGames.ro lansează serviciul Premium User

ComputerGames.ro lansează serviciului Premium, dedicat în exclusivitate membrilor şi vizitatorilor ComputerGames şi creat special pentru a întâmpina cerinţele acestora pentru o navigare mai comodă.


Pachetul Premium - Pachetul cu avantaje

ComputerGames.ro oferă două pachete Premium,în funcţie de perioada potrivită fiecărui membru: pachetul Premium pentru 2 luni, la preţul de 5 euro şi pachetul Premium pentru 6 luni, la preţul de 10 euro. Avantajele acestui serviciu sunt multiple: pe site, forum cât şi pe shop, preîntâmpinând cerinţele membrilor pentru o navigare facilă:
- Fără reclame, atât pe site-ul ComputerGames, cât şi pe forum;
- Download mult mai rapid de pe servere dedicate;
- Acces preferenţial la beta keys;
- Sticky Thread gratuit;
- Reduceri de până la 20% pentru toate produsele de pe ComputerGames Shop.

Sticky Thread gratuit doar prin pachetul Premium .
Acum, prin Serviciul Premium oferit de către ComputerGames.ro, anunţul publicitar de pe forum beneficiază în mod gratuit de statutul de sticky thread, în funcţie de pachetul Premium ales:
- 1 zi pentru pachetul “Premium 2 luni”
- 3 zile pentru pachetul “Premium 6 luni”.

Sticky Thread oferă posesorului de serviciu Premium avantajul unui loc preferenţial pentru anunţurile postate pe forum, oferind posibilitatea vânzării mai rapide a produsului ce face obiectul anunţului.

Un thread poate avea statutul de sticky de maxim 2 ori pe luna, fiecare secţiune de publicitate a forum-ului ComputerGames având maxim 10 thread-uri sticky.

Reduceri de pana la 20% pe ComputerGames Shop (http://shop.computergames.ro)

Utilizatorii premium vor beneficia de reduceri de pana la 20% pe ComputerGames Shop!

www.computergames.ro are contracte de distributie digitala cu cei mai mari producatori de jocuri din lume (Valve Corporation, NcSoft, CCP Games, Funcom, Redmoon, Acclaim Games) si desfasoara multiple activitati conexe legate de industria jocurilor pe calculator în Romania și Estul Europei.