ClubOpel, aproape de noul Opel Astra

In Bucuresti, la Bamboo, s-a lansat oficial in Romania noul Opel Astra. O scurta prezentarea a masinii si a tehnologiilor din spatele celei de-a 10-a generatie a Opel Astra, un cocktail dupa o gustarica, un concert live de jazz si un mic joc la un cazino, ne-au adus mai aproape de filmuletul din reclama la noul model, filmulet a carei poveste ati putut-o vedea in exclusivitate pe site-ul Comunitatii ClubOpel.ro.


Daca nu ai vazut inca povestea competa a spotului la Noul Opel Astra, o poti face apasand acest link.

Mai jos vei gasi cateva materiale legate de noul Opel Astra, cu promisiunea ca se vor mai adauga cateva in cursul zilei de astazi, inclusiv cateva imagini de la Lansarea de Presa organizata aseara, lansare la care ClubOpel.ro a fost invitat special al GM Romania.

De asemenea, Vei gasi in sectiunea de Download-uri Lista de Preturi pentru Noul Astra, precum si Catalogul de Prezentare a noului model Astra. Aceste Documente sunt oferite pentru publicare pe site-ul ClubOpel..ro de catre GM Romania.


Lansare Opel Astra NG, Bamboo Ball Room.

Cu ocazia lansarii oficiale a noului Opel Astra in Romania, GM a organizat un mic eveniment de presa, eveniment la care am fost invitat din partea ClubOpel.ro . Din cate am vazut, dar si din cate mi s-a spus, ClubOpel.ro a fost singurul site din marea Comunitate a fanilor Opel din Romania, care a fost invitat la acest eveniment media. Vreau sa spun ca aceasta invitatie facuta de catre GM m-a facut sa ma simt extrem de onorat, dar a venit si ca o recunoastere a ceea ce a inceput sa reprezinte ClubOpel.ro pentru marea familie Opel din Romania.

Acest lucru nu poate decat sa ma oblige la continuarea a ceea ce facem impreuna pe clubopel.ro, dar si sa continui dezvoltarea acestuia si inovatia in ceea ce inseamna Comunitate OnLine pentru ClubOpel.ro

Ca o parere generala, fiind si primul eveniment de acest gen la care particip, m-a impresionat organizarea. Aveai senzatia inca de la intrare ca intri in reclama pe care o tot vedem la televizor, mai exact in scenele legate de Cazinou.

Ajungeai sa te simti ca unul din personajele principale, respectiv ori ca Seful Mafiei, ori ca unul dintre spioni. Eu m-am simtit ca un spion, insa totul era etalat pe fata, astfel incat nu puteai sa spionezi nimic. Sau cel putin asa credeam ...

Sursa: ClubOpel.ro