Cel mai mare magazin online de telecomunicaţii din România

Cel mai mare magazin online de telecomunicaţii din România

eTelecom.ro, cel mai mare magazin online de telecomunicaţii din România, a semnat un parteneriat cu reprezentanţii locali ai producătorului G DATA SOFTWARE, pentru comercializarea produselor software sub acelaşi brand.


Încă de la început, oficialii European Telecom, companie proprietară a platformei virtuale etelecom.ro, şi-au fixat ca obiectiv principal oferirea către clienţii proprii a celor mai bune servicii şi produse din domeniul IT &C, prin semnarea a numeroase parteneriate cu reprezentanţii celor mai renumite companii producătoare din domeniul mentionat.

Astfel, introducerea în portofoliu a produselor G DATA face parte din strategia pe care compania şi-a impus-o pentru a realiza obiectivele declarate.

“Securitatea datelor reprezintă o prioritate atât la nivel individual ca utilizator casnic al calculatorului personal, cât şi la nivel de companie. Evitarea situaţiilor neplacute precum reinstalarea sistemului de operare, pierderea datelor, reinstalarea programelor favorite se poate realiza doar cu un program software antivirus performant.

În acest sens G DATA are o experienţă de 25 de ani (impliniti anul acesta), compania fiind o prezenţă activă pe piaţa internaţională de soluţii de securitate de date (Europa, Asia şi America).

Activitatea G DATA se axează pe realizarea de soluţii de securitate IT. În decursul ultimilor 5 ani, nici un alt producător european de sisteme de securitate nu a câştigat mai multe premii şi distincţii nationale şi internaţionale precum G DATA, iar pentru noi prezenta acestor produse în portofoliul etelecom.ro, reprezinta încă o ţintă atinsă.”- susţine Andreea Stefanescu, E-tail Sales Manager al companiei European Telecom.

Produsele G DATA folosesc tehnologii inovatoare precum tehnologia DoubleScan, care utilizează doua scannere independente pentru detectarea virusurilor, precum şi OutbreakShield, o soluţie care conferă protecţie instantanee. Preţul unitar pentru licentele AntiVirus, Intenet Security, Total Care variaza în funcţie de numărul de utilizatori. Este un preţ accesibil care porneşte de la 49 Ron, TVA inclus.

Concurentii G DATA pe acest segment de produse sunt NOD32, Bitdefender, Kaspersky, Panda, cei din urmă fiind şi ei prezenti pe platforma www.etelecom.ro.

Etelecom.ro, cea mai mare platformă virtuală de telecomunicaţii, proprietate a Grupului European Telecom, a fost lansată în decembrie 2006.

Încă din primul trimestru al anului 2007, magazinul a cunoscut un succes deosebit, obţinând multiple nominalizări şi premii, din care de menţionat este cel din cadrul Galei Premiilor în E-commerce 2007, unde platforma etelecom.ro a luat locul întâi la categoria telecomunicaţii.

Despre European Telecom
EUROPEAN TELECOM este o companie specializata în implementarea proiectelor de telecomunicaţii avansate şi a reţelelor convergente de date.

Consultant şi Integrator de soluţii telecom pe piaţa locală, European Telecom, a fost înfiinţată în 2006 cu scopul de aşi concetra activităţile pe doua planuri: corporatis, oferind atât servicii, cât şi echipamente de telecomunicaţii companiilor şi e-commerce - punand la dispozitea sferei business un mod original şi nou de a achiziţiona produse din domeniu, un magazin virtual de profil - www.etelecom.ro Misiune companiei este de a oferi la cele mai înalte standarde servicii complete, cât şi produse de calitate din domeniul în care activează.

Echipamentele din portofoliul European Telecom sunt produse de mari furnizori globali, lideri în segmentul telecomunicaţiilor, iar serviciile European Telecom poartă garanţia calitaţii oferită de brandurile: Alcatel-Lucent, Avaya, LG-Nortel, Panasonic, Siemens.