Cel mai bun si mai complet motor de cautare pentru consumabile este disponibil online

Cel mai bun si mai complet motor de cautare pentru consumabile este disponibil online

Magazinul online www.eLog.ro specializat in vanzari de echipamente copy, print, scan, fax , aduce in premiera un motor de cautare pentru consumabile, iar de acum, in doar trei pasi oricine poate gasi in cateva secunde si fara bataie de cap consumabile originale, oricare ar fi imprimanta faxul sau copiatorul de care dispun.


Consumabilele sunt un subiect delicat datorita multitudinii de producatori, tehnologii de imprimare si variante de cartuse iar utilizatorii au de cele mai multe ori dificultati in a identifica corect consumabilele pentru echipamentele de copy/prit/scan/fax pe care le au in exploatare si de aceea atunci cand am realizat ca munca noastra de mai bine de un an la acest motor are raspunsuri pozitive ne-am gandit sa va impartasim acest fapt.

Facem acest comunicat in urma a multor reactii pozitive de la cei peste 1200 de clienti care au comandat online consumabile in ultimele luni de cand functioneaza motorul si pentru ca cei care au folosit motorul s-au gandit sa ne spuna ca e de mare ajutor , ca e simplu de utilizat si nu in ultimul rand are continut adica se regasesc in spate majoritatea cartuselor originale de la toti producatorii conectate corect cu echipamentele compatibile .

Motorul e simplu de utilizat : Pasul 1. alegem categoria echipamentului, Pasul 2. alegem producatorul iar la Pasul 3. alegem modelul echipamentului ca apoi sa ni se afiseze imediat consumabilele corespunzatoare pentru a putea fi puse in cos, iar aici surpriza placuta este atunci cand se confirma repede livrarea a doua zi asa cum pana in prezent am reusit pentru peste 95% din comenzi.

Dupa ce am filtrat multe zeci de ore pentru a nu exista erori de operare in baza de date recomandam cu incredere oricarui utilizator sa foloseasca cel mai simplu si cuprinzator motor de cautare cu care gasesc in cateva secunde cartusele originale indiferent care ar fi echipamentul din dotare.

Pentru mai multe informatii contactati echipa www.eLog.ro