CA, partener SCOP Computers, desemnat pentru al II-lea an consecutiv, ca fiind unul dintre furnizorii cu cel mai bun canal de distributie

CA, partener SCOP Computers, desemnat pentru al II-lea an consecutiv, ca fiind unul dintre furnizorii cu cel mai bun canal de distributie

Pentru al doilea an consecutiv, CA este considerat de partenerii sai, printre care se numera si SCOP Computers, unul dintre cei mai buni producatori de solutii fiabile de stocare.


In cadrul sondajului realizat de Best Channel Vendors, compania CA a fost nominalizata ca fiind unul dintre producatorii cu cel mai bun canal de distributie. Este pentru a III-a oara in ultimul an, cand prin intermediul acestui sondaj, partenerii si cititorii ofera recunoastere solutiilor de stocare CA ARCserve Backup si CA XOSoft High Availability, dar si strategiei de promovare a acestora.

Unul dintre cele mai ample studii de acest gen, sondajul Best Channel Vendors realizat de compania noastra ofera partenerilor o sansa unica de a identifica cele mai bune companii producatoare de solutii IT, afirma Sue Bresee, editor Business Solutions. Inca o data, CA a demonstrat ca detine o oferta puternica de tehnologii si programe pe care partenerii le considera extrem de valoroase a mai completat Bresse.

Pentru a asigura fidelitatea statistica a studiului, Business Solutions a colaborat cu Universitatea de Stat Penn care a numarat peste 12,000 de voturi inregistrate de la 1,354 parteneri unici.

In cadrul sondajului, producatorilor li se acorda un calificativ de la 0 (cel mai slab) la 5 (cel mai bun) pentru categorii diferite de evaluare: service si suport, programul de parteneri, functionalitatea produselor, fiabilitate, inovatii aduse produselor si marginile acordate partenerilor.

Respondentii au evaluat CA la un nivel ridicat la toate categoriile, cele mai mari calificative fiind acordate la categoriile Functionalitatile Produselor si Fiabilitatea Produselor.

Unul dintre parteneri a remarcat faptul ca CA introduce in mod continuu functionalitati noi fara a ridica si preturile. Deduplicarea din versiunea r12.5 este aproape gratuita.

Lucram in continuu pentru a oferi partenerilor nostri cele mai bune instrumente si tehnologii, pentru a le asigura astfel succesul, a spus Adam Famularo, Senior Vice President si General Manager pentru unitatea Recovery Management and Data Modeling.

Suntem foarte mandri de rezultatele acestui ultim sondaj, in care partenerii de distributie au adus din nou recunoastere valorii si calitatii solutiilor CA Recovery Management.


Acesta este al doilea an consecutiv in care CA este nominalizat ca unul dintre producatorii cu cel mai bun canal de distributie in cadrul studiului Best Channel Vendor realizat de Business Solutions.

In plus, in cadrul altui sondaj realizat de aceeasi publicatie in toamna anului trecut, partenerii au votat CA ARCserve Backup si CA XOSoft High Availability printre cele mai bune produse de distributie Best Channel Products.

Mai multe informatii despre solutiile CA Recovery Management sunt disponibile la www.ARCserve.com