BlackBerry, Bold 9700, disponibil in oferta Vodafone

BlackBerry, Bold 9700, disponibil in oferta Vodafone

Vodafone Romania lanseaza noul BlackBerry Bold 9700 la inceputul saptamanii viitoare!

Promotional, BlackBerry Bold 9700, disponibil pentru clientii Vodafone la preturi incepand de la 319 Euro (TVA inclus), in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai Vodafone Romania anunta lansarea in Romania a noului BlackBerry Bold 9700.


Cel mai recent model BlackBerry va intra in portofoliul Vodafone Romania la inceputul saptamanii viitoare si va fi disponibil la preturi incepand de la 319 Euro (TVA inclus). Acest pret este valabil impreuna cu un abonament BlackBerry (pachetele de 15,47 Euro, 22,61 Euro si 41,65 Euro), plus un abonament de voce Vodafone, pentru contracte incheiate pe 2 ani. Pretul fara conectare al noului model BlackBerry este 419 Euro (TVA inclus).

Ca si predecesorul sau, BlackBerry Bold 9000, noul model este compatibil cu tehnologia HSDPA, oferind viteze superioare de transfer al datelor, de pana la 3,6 Mbps, in reteaua Vodafone. Terminalul incorporeaza fuunctionalitati precum Wi-Fi integrat, camera de 3,2 megapixeli, cu player multimedia, memorie flash de 256 MB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui micro-card de memorie. In plus, noul BlackBerry Bold 9700 se remarca printr-un design elegant si finisaje de calitate.

Vodafone Romania ofera patru pachete de servicii BlackBerry care se adreseaza tuturor nevoilor de comunicatii: BlackBerry BIS Standard 5 MB de 10,71 Euro / luna, pentru nevoi de comunicare de baza, BlackBerry Enterprise 5 MB, de 15,47 Euro / luna, iar pentru nevoi extinse de comunicare, clientii pot alege unul din pachetele BlackBerry Plus National 100 MB, la un tarif lunar de 22,61 Euro / luna sau BlackBerry Plus Roaming 100 MB National + 4 MB roaming, la 41,65 Euro / luna. Tarifele includ TVA.

Vodafone pune la dispozitia clientilor sai un portofoliu complet de solutii de email mobil, pentru toate tipurile de terminale si pentru a raspunde celor mai diverse nevoie de comunicare. Astfel, clientii Vodafone Romania beneficiaza de tehnologii de ultima ora pentru acces mobil la email, Internet si aplicatii de business.