AVITECH – singura finalista din Romania la InAVation Awards 2010

AVITECH – singura finalista din Romania la InAVation Awards 2010

AVITECH a realizat singurul proiect care reprezinta Romania in finala concursului international InAVation Awards 2010. Proiectul finalist a constat in configurarea si implementarea celui mai mare dispecerat din Romania si Europa de Est.


In concurs au fost inscrise 123 de proiecte grupate in 9 categorii.

Proiectul AVITECH face parte din categoria Comanda si Control. Din cele 123 proiecte inscrise, doar 36 au fost selectate pentru etapa finala, cate 4 in fiecare categorie.

Chris Fitszimmons, editor InAVate si membru al juriului, a felicitat finalistii mentionand: “Standardul intrarii in concurs a fost foarte ridicat, fapt ce a facut foarte dificila selectia finalistilor.

Juriul va avea o sarcina si mai grea, aceea de a desemna un singur castigator pentru fiecare categorie”.

Castigatorii vor fi desemnati de un juriu de specialitate si vor fi anuntati pe 3 februarie 2010, in cadrul ISE (Integrated Systems Europe).

La eveniment sunt asteptati peste 1000 de profesionisti din domeniul AV. “Noaptea promite sa fie o buna oportunitate de socializare si o modalitate de a va relaxa dupa o zi obositoare in cadrul targului”, a declarat Dan Jago, publisher InAVate.

Concursul InAVation Awards se afla la cea de-a patra editie si este organizat de prestigioasa revista InAVate, liderul publicatiilor online de integrare si tehnologie Pro AV din regiunea EMEA