Video on Demand

Video on Demand - Serviciu disponibil in Romania

Mediadirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din Romania.


Site-ul www.mediadirect.ro propune clientilor sai o solutie legala de a viziona cel mai bun continut video posibil fara a depinde de programele liniare ale televiziunilor.

Serviciul disponibil inca din 15 Decembrie 2009, este oferit avand ca principal furnizor de continut compania MediaPro Distribution, parte a grupului CME, specializata in agregarea si distribuirea continutului de tip home entertainment.

Pentru a beneficia de serviciul de video la cerere MediaDirect nu este nevoie decat de un calculator avand instalata o versiune de Adobe Flash actuala si conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de minim 2Mbps. Continutul oferit, atat in format SD-Standard Definition cat si in format HD-High Definition, se adreseaza publicului larg, dar si de nisa.

In momentul de fata sunt disponibile filme de la studiouri independente in regim Pay-per-View si gratuit, urmand ca oferta sa se extinda in perioada imediat urmatoare cu continut din toate categoriile.

Succes!