Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2009-2010

Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2009-2010

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, a derulat în perioada 30 octombrie -15 decembrie cercetarea de piață pentru realizarea studiului
“Piața de consultanță din România în perioada 2009-2010”.


Peste 200 de reprezentanți ai unor firme de consultanță în management din România, atât din rândul firmelor membre AMCOR, cât și din rândul firmelor de consultanță nemembre, au răspuns invitației de a participa la cercetarea de piață derulată de AMCOR.

Studiul “Piața de consultanță în management din România în perioada 2009-2010” va fi publicat în primul trimestru al anului 2010.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, este organizaţia naţională profesională a firmelor şi specialiştilor din domeniul consultanţei în management. AMCOR reuneşte astăzi peste 85 de companii de consultanţă şi training în management, incluzând liderii pieţei româneşti în aceste sectoare.

Asociaţia este membru în structurile europene şi globale ale profesiei şi anume FEACO Brussels, Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Consultanţă şi în ICMCI, Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management. La nivel naţional, AMCOR reprezintă organismul de reglementare a profesiei de consultant în management, Asociaţia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din România, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adăugată membrilor săi prin promovarea unui climat de profesionalism şi etică pe piaţa de consultanţă din România.