Parteneriat Orange - Google pentru antreprenorii din România

Parteneriat Orange - Google pentru antreprenorii din România

Orange România, în parteneriat cu Google, lansează o ofertă specială pentru companiile care doresc să îşi maximizeze vânzările prin promovarea online eficientă.


Companiile care achiziţionează din orice magazin Orange, inclusiv din magazinul online, un abonament de internet nelimitat sau care cumpără online un telefon mobil la preţ Thank You sunt eligibile să se promoveze în mod gratuit pe Google printr-un voucher de publicitate Google AdWords în valoare de 50 de euro.

Cu Google AdWords, clienţii business ai Orange România îşi pot face cunoscute serviciile şi produsele prin Google şi pe site-urile partenere ale acestuia, vizând cumpărătorii exact când aceştia le caută produsele online.

Google AdWords este un program de publicitate care funcţionează pentru toate companiile, indiferent de mărime.

Modelul pay-per-click permite agenţilor de publicitate să plătească doar atunci când potenţialii clienţi sunt interesaţi de anunţurile lor şi dau click pe ele. Mai mult, aceştia îşi pot alege limita maximă de plată pentru un click şi îşi pot controla cu uşurinţă consumul zilnic.

Toate acestea fac din AdWords o soluţie eficientă şi de încredere pentru toate companiile, chiar şi pentru cele cu bugete mici, pentru a încerca publicitatea online.

'Suntem încântaţi că, prin parteneriatul cu Google, putem oferi antreprenorilor mai multă vizibilitate şi valoare cu serviciile de comunicare Orange. Consumatorii se documentează şi cumpără din ce în ce mai mult online, de aceea este esenţial ca fiecare companie să fie cât mai prezentă în acest mediu. Clienţii noştri business au acum ocazia să testeze gratuit AdWords, un instrument eficient de promovare pe internet şi să se iniţieze în utilizarea unor metode de optimizare a prezenţei online, precum search engine marketing', a declarat Andreea Beleneş, Online Manager Orange România.

'Ne încântă parteneriatul cu Orange pentru că ne dorim ca toate companiile din România să beneficieze de Internet la maximă capacitate pentru a-şi impulsiona vânzările şi a-şi mări numărul de clienţi online. Deschiderea unui cont AdWords este facilă, anunţuri eficiente putând fi create în numai câteva minute.

Suntem foarte încântaţi că Orange oferă posibilitatea testării gratuite a serviciului Adwords tuturor clienţilor săi care utilizează serviciile de internet mobil şi programul Thank You', a declarat Marion Gamel, Head of Marketing, New Markets of Europe, Google.

Orange România este primul operator de telecomunicaţii din România care oferă clienţilor săi posibilitatea de a testa serviciul Google AdWords, în parteneriat cu Google. Mai multe detalii despre ofertă sunt disponibile pe www.orange.ro/google.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.orange.ro