Noutati Sony: Stiri despre Sony Vaio

Noutati Sony: Stiri despre Sony Vaio - notebook business VAIO Z51

Primul element al VAIO Z51 care surprinde este design-ul rafinat al carcasei, realizata din fibra de carbon si aluminiu.


Toate detaliile estetice sunt realizate cu minutiozitate: aspectul tastaturii este atragator gratie placarii cu aluminiu a suprafetei de suport a mainilor, iar tastele, plasate cu precizie inginereasca la distante exacte una de alta dupa principiul „isolation”, sunt usor concave pentru a permite o folosire rapida, precisa si confortabila.

Actionarea silentioasa adauga o nota finala de rafinament acestui aspect esential pentru orice notebook.

Privitorul va fi uimit de ecranul anti-reflexie LCD X-black de 13,1 inci, care asigura reproducerea in proportie de 100% a culorilor naturale, cu o rezolutie extra wide de 1600x900, formatul de cinema. De asemenea, modelul VAIO Z51 le ofera oamenilor de business nivelul suprem de mobilitate, cantarind mai putin de 1,5 kg: pentru a prelungi cat mai mult autonomia bateriei, notebook-ul integreaza un sistem de grafica hibrida.

Astfel, utilizatorii pot alege intre perfomanta grafica exceptionala oferita de unitatea de procesare vizuala NVIDIA® GeForce® 9300M GS pentu aplicatiile grafice complexe si autonomia extinsa facilitata de solutia grafica integrata Intel®. Trecerea de la unitatea de procesare vizuala dedicata la cea integrata se face automat, fara a fi nevoie de restartarea sistemului. Nu in ultimul rand, modelul este dotat si cu o iesire HDMI.

Nivelul ridicat de performanta al modelului VAIO Z51 este asigurat si de puternicul procesor Intel® Core™ 2 Duo P9700 de 2,8 GHz si de platforma Intel® Centrino® 2, care asigura procesarea rapida a aplicatiilor multiple, o perioada de viata extinsa a bateriei, si conectarea wireless la retea prin WWAN 3G.

In plus, datorita sistemului de operare Windws 7 pe 64 biti, intreaga memorie RAM de 6GB a sistemului poate fi accesata.

Securitatea datelor este o conditie necesara pentru orice profesionist - iar VAIO Z51 este dotat cu un set de dispozitive de protectie interdependente, ce asigura linistea absoluta a utilizatorilor in privinta sigurantei datelor.

Protectia fizica a informatiilor este asigurata de securitatea hard disc-ului (cu ajutorul sistemului G-Sensor HDD), care este capabil sa detecteze miscarile bruste si sa protejeze imediat capetele si suprafetele de scriere.

Sistemul de autentificare pe baza de recunoastere a amprentei nu permite accesarea notebook-ului de catre utilizatori necunoscuti, in timp ce sistemul Trusted™ Platform Module (TPM) cripteaza datele si parolele, refuzand accesul neautorizat.

Detalii si carecteristici tehnice Sony Vaio:

- Model: VGN-Z51WG/B
- CPU: Intel® Core™ 2 Duo P9700 de 2,8 GHz
- Memorie: DDR3 SDRAM (1x2 GB, 1x4 GB)
- HDD: Serial ATA, 400 GB
- Conectivitate si alte functii WAN wireless la 7,2 Mb/s (HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS);
- LAN: Wireless 802.11a/b/g/Draft n
- Ecran: Ecran LCD X-black cu tehnologie cu LED-uri si durabilitate sporita; 13,1 inci, rezolutie WXGA++ (1600 x 900)
- Unitate optica: DVD+-RW/+-R DL/RAM
- Solutie video: NVIDIA® GeForce® 9300M GS GPU + accelerator grafic media Intel® 4500MHD
- Sistem de operare: Windows® 7 Professional original (64 biti)

- Pret 10.699 Lei

Sursa: Tehnopol