Mobile Touch a lansat prima aplicatie disponibila pentru iPhone, aplicatie ce ocupa primul loc in topul preferintelor utilizatorilor

Mobile Touch a lansat prima aplicatie disponibila pentru iPhone, aplicatie ce ocupa primul loc in topul preferintelor utilizatorilor

Compania Mobile Touch a lansat pe 24 decembrie aplicatia Calendar Crestin Ortodox, dedicata tuturor posesorilor de iPhone si iPod Touch care doresc sa consulte oricand si oriunde un calendar Ortodox.


Aplicatia este disponibila in magazinul App Store Romania si in doar patru zile de la lansare a urcat pe primul loc in topul vanzarilor la categoria Reference. Navigarea in interiorul aplicatiei este facila, iar pentru vizualizarea calendarului nu este necesara o conexiune la Internet. La deschiderea aplicatiei este marcata si afisata ziua curenta, iar zilele ce marcheaza sarbatorile religioase sunt evidentiate in functie de importanta acestora. Aplicatia va fi actualizata gratuit cu calendarele anilor urmatori.

“Este prima aplicatie de acest gen in App Store Romania si este cadoul nostru de Craciun pentru pasionatii de aplicatii iPhone. Astfel, vor putea vizualiza in orice moment toate sarbatorile religioase pentru intreg anul 2010. Aplicatia este contra cost, pentru a sustine dezvoltarea acestui proiect, insa versiunile de update vor fi gratuie. In timp, vor fi implementate mai multe functionalitati, pe masura ce primim feedback din partea utilizatorilor”, a declarat Alexandru Radulescu, unul din cei doi manageri ai companiei Mobile Touch.

Informatiile de natura religioasa continute de aceasta aplicatie au fost preluate de pe pagina web a Parohiei “Adormirea Maicii Domnului”, Galata, Iasi. O parte a veniturilor incasate din vanzarea acestei aplicatii iPhone vor fi donate acestei Biserici.