eMAG alege solutiile de email marketing ale White Image

eMAG alege solutiile de email marketing ale White Image

eMAG, cel mai mare retailer online de IT din Romania, a ales White Image pentru administrarea contului sau de email marketing. Colaborarea a demarat la sfarsitul lunii noiembrie, cand a fost trimis primul newsletter eMAG.


Agentia specializata in email marketing are rolul de a gestiona comunicarea prin email a celor mai noi oferte si promotii pe care eMAG le pune la dispozitia clientilor si potentialilor sai clienti.

“Am cautat o solutie care sa poata gestiona eficient distribuirea Newsletterului eMAG. Pentru ca volumul de mesaje este unul foarte mare, doua cerinte sunt critice – stabilitatea sistemului si rapiditatea distributiei. Dupa primele trei saptamani pot spune ca White Image ofera o solutie cu adevarat profesionala si care a raspuns tuturor cerintelor”, spune Radu Apostolescu, Director de Marketing si cofondator eMAG.

Newsletterul eMAG se trimite saptamanal si contine cele mai noi oferte si promotii pentru produsele pe care magazinul online le comercializeaza. Cei care doresc sa se aboneze la newsletterul eMAG, o pot face direct pe site-ul eMAG.


Despre eMAG (www.eMAG.ro)
Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din Romania. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei si orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG in pozitia de lider constant al pietei, ajungand in prezent cel mai mare retailer national specializat de produse IT. eMAG are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice, oferta sa extinzandu-se permanent. Compania opereaza magazinul www.eMAG.ro precum si patru showroomuri in Bucuresti, Iasi, Ploiesti si Cluj.