Download Trip Journal | De unde iti descarci "Trip Journal", aplicatia premiata de Google?

Download Trip Journal | De unde iti descarci "Trip Journal", aplicatia premiata de Google?

"Trip Journal" - aplicatia dezvoltata de clujenii de la IQuest si premiata de Google la categoria Aplicatii pentru turism - va putea fi descarcata incepand din 14 decembrie de pe Android Market si App Store.


Aplicatia, dezvoltata pentru sistemul de operare Android, va rula si pe mai popularul iPhone. "Trip Journal" permite urmarirea rutelor prin GPS si vizualizarea pozitiei pe Google Maps, memorarea coordonatelor si realizarea de fotografii insotite de note. Inregistrarile pot fi exportate pentru vizualizare pe Google Earth, iar fotografiile pot fi incarcate pe albume web Picasa.

"Trip Journal" e la promotie doar joi, 17 Decembrie, cand va putea fi achizitionat la un pret simbolic de 0,79 de dolari. Ulterior, de vineri, pretul va urca la zece dolari.

Felicitari celor de la IQuest si ramane de vazut care va fi popularitatea de care se va bucura, in special pe AppStore.

Cat despre Android, asteptam cu interes aparitia in mass market a telefoanelor ce suporta acest sistem de operare. Un sistem de operare, de altfel versatil si flexibil, despre care se spune ca poate fi unul din concurentii redutabili ai iPhone OS.Succes si felicitari iQuest!