Cel mai ieftin laptop, cum sa cumperi cel mai iefin laptop prin Vodafone

Laptop Acer la 99 euro prin Vodafone Romania

Vodafone Romania isi extinde atat oferta de abonamente pentru Internet mobil, cat si cea de laptopuri, cu doua noi produse: abonamentul de 7,99 euro si Acer Aspire One la un pret de 99 euro, ambele pachete cu TVA inclusa.


Potrivit unui comunicat al companiei telecom, la alegerea oricarui abonament Internet Nelimitat, clientii primesc 100 de SMS-uri gratuite in retea, in fiecare luna, si antivirusul BitDefender gratuit, timp de trei luni.

Cu noul abonament, clientii Vodafone beneficiaza de viteze de pana la 3,6 Mbps pentru acces la Internet de pe computer, pentru un trafic initial de 1 GB.

Traficul care depaseste aceasta valoare nu se taxeaza suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps pentru download si de 64 kbps pentru upload.

In privinta laptopului Acer Aspire One D250, disponibil numai impreuna cu un pachet special Vodafone Internet Nelimitat, contract pe doi ani, acesta are preinstalat noul sistem de operare Windows 7 si include modemul 3G.

Vodafone ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile mobile broadband, la viteze de pana la 7,2 Mbps, in peste 500 de localitati, reprezentand aproximativ 50 la suta din populatia Romaniei.


Divizia din Romania a companiei Vodafone avea peste 9,5 milioane de abonati, la 30 septembrie 2009.

Sursa: Vodafone