Cel mai bun si sigur browser online pentru cumparaturi online - Internet Exporer 8.0

Internet Explorer 8, cel mai securizat browser pentru cumparaturile online

Cea mai noua versiune de browser de la Microsoft, Internet Explorer 8, a ocupat primul loc intr-un clasament global al securitatii online, realizat de compania NSS Labs.


Pe fondul acestei perfomante, divizia din Romania a consortiului american a demarat o campanie de comunicare prin care consumatorii sunt informati despre importanta sigurantei cumparaturilor efectuate prin intermediul site-urilor de vanzari online.

Internet Explorer 8 ofera utilizatorilor ceea ce isi doresc, optiunile sale permitand browser-ului sa fie mai rapid si mai usor de folosit, fiind in acelasi timp mai sigur, atat in ceea ce priveste cumparaturile online, cat si a altor activitati derulate pe Internet.


Noul browser ofera o protectie mai buna impotriva amenintarilor tehnologice si permite consumatorilor sa aiba controlul atunci cand acestia sunt online.

Cu noile caracteristici InPrivate ale Internet Explorer 8, este asigurata stergerea istoricului de cautari, iar paginile de Internet temporare si cele 'cookies' nu raman inregistrate pe computer.

Comparativ cu alte motoare de cautare, Internet Explorer 8 beneficiaza de cea mai buna protectie impotriva phishing-ului din industrie prin lansarea Filtrului Phishing.

Pana in prezent, Internet Explorer 8 a avut peste 275 de milioane de blocari de atacuri informatice.

Sursa: Rompres