Browser pentru telefoanele mobile

Allview a ales BOLT ca browser partener pentru telefoanele mobile

Visual Fan, compania brasoveana detinatoare a brandului Allview, anunta ca a ales BOLT, browserul mobil detinut de Bitstream Inc (NASDAQ: BITS), ca browser partener oficial pentru terminalele sale.

Ca urmare a acestui parteneriat, Bitstream va dezvolta interfata browserului BOLT in limba romana, pentru Allview.


Primul terminal Allview care va avea preinstalat browserul BOLT va fi F1 X-perience, un dual SIM inteligent, a carui lansare va avea loc la sfarsitul acestui an.
F1 X-perience se va face remarcat datorita designului elegant si specificatiilor de top: conectivitate WiFi, TV Analog, meniu customizabil cu ajutorul widgeturilor, display touch screen, jocuri 3D, senzor de miscare, efect voce, robot telefonic, camera 3.2 MP cu Led Flash. Pe langa BOLT, F1 X-perience va avea preinstalat si eBuddy - aplicatia de mesagerie instant care permite comunicarea cu utilizatorii Yahoo si MSN Messenger, FaceBook, Google Talk, My Space, ICQ, Aol Instant Messenger.

Allview a ales BOLT pentru a aduce un plus de valoare terminalelor sale, pentru a oferi utilizatorilor experiente placute si pentru a ridica din nou standardul serviciilor oferite.

Allview a constatat ca BOLT ofera cea mai mare viteza de incarcare si cea mai buna randare a paginilor web pe terminalele sale. Prin parteneriatul cu BOLT Allview continua sa ofere clientilor cea mai avansata tehnologie disponibila , incorporata in telefoanele mobile Dual SIM.

Domnul Adrian Visan, Director de Dezvoltare in cadrul companiei brasovene, declara ca a fost ales BOLT - si nu un alt browser- “deoarece caracterisicile de navigatie ale lui BOLT permit utilizatorilor sa gaseasca si sa citeasca rapid informatiile, intocmai ca pe computer. BOLT este singurul browser pentru telefoane mobile care permite descarcarea fisierelor de pe YouTube si MySpace, fiind totodata cel mai rapid browser pentru telefoane mobile.

Compresia datelor asigura afisarea rapida a informatiilor si reduce costurile pentru transferul de date.

Telefoanele Allview sunt create special pentru utilizatorul roman. Meniul si manualul de utilizare sunt furnizate si in limba romana, iar de pe site-ul allview.ro pot fi descarcate gratuit aplicatii compatibile cu fiecare model de telefon si setarile pentru internet. Serviciul Suport Clienti ofera asistenta telefonic si prin email.

BOLT ofera cea mai mare viteza de incarcare a paginii, fiind singurul browser J2ME care suporta streaming video de pe siteuri de media sharing precum YouTube si MySpace.
BOLT este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile si este construit pe o arhitectura WebKit, ce asigura cea mai buna vizualizare a paginilor.

Interfata browserului BOLT este usor de utilizat, iar adaptarea dinamica a continutului permite implementarea BOLT atat pe dispozitivele high-end cat si pe cele low end

Comunicat oferit de Alina Grancea, Marketing Manager AllView