NetCamp: Cum sa-ti pornesti o afacere online

NetCamp iti arata cum sa iti dezvolti afacerea online

In perioada 7-9 decembrie 2009, Evensys organizeaza cea de-a treia editie NetCamp, eveniment dedicat in acest an dezvoltarii proiectelor web si antreprenoriatului online.


Intr-o abordare noua si interactiva, NetCamp 2009 isi propune sa devina locul de intalnire al comunitatii web din Romania, pe parcursul unei serii de micro-evenimente ce vor aduce in prim-plan cele mai de actualitate subiecte din sfera Internetului si dezvoltarii afacerilor in mediul online:

CONFERINTA NETCAMP – o sesiune ce va oferi o privire clara si realista asupra schimbarilor care influenteaza dezvoltarea web astazi, oferita de un grup de reprezentanti ai unor cunoscute companii de pe piata.

LAUNCH48 ROMANIA – varianta locala a celui mai interesant si antrenant eveniment dedicat antreprenorilor existenti sau viitori din mediul online londonez. Obiectivul principal este de a reuni participanti din domenii variate de activitate si cu nivele diferite de experienta privind industria online, pentru a concepe, planifica, dezvolta si lansa mai multe aplicatii online, in doar 48 de ore.

STARTUP SCHOOL BCR - un workshop de 4 ore, care isi propune sa concentreze tot ce ar trebui sa stie un antreprenor pentru lansarea cu succes a unui proiect web: etape, provocari, solutii de finantare si promovare, modele viabile de business etc.

BETTER E-COMMERCE - un workshop de 4 ore despre cum antreprenorii din e-commerce isi pot imbunatati site-urile sau pot construi, daca sunt la inceput, un magazin de online mai bun, despre cat de importanta este interfata cu clientul si despre pasii esentiali ce trebui urmati in lansarea unui magazin online.

FUTURE WEB - un prilej unic pentru dezvoltatori, designeri si managerii companiilor de web development si interactive, pentru a impartasi ultimele noutati, idei si opinii cu o parte din profesionistii comunitatii web locale, in cadrul unei serii de prezentari despre ce este nou, ce urmeaza si ce va influenta dezvoltarea Internetului.

INTERNET PARTY – o initiativa NetCamp si Happy Fish, ce va oferi tuturor participantilor o seara de networking cu karaoke si un concurs de Wii, gazduita de club Promethevs.

Vor fi 3 zile dedicate solutiilor concrete, strategiilor eficiente si noilor abordari in dezvoltarea web, e-commerce si promovarea afacerilor pe Internet, prezentate de specialisti cu experienta si importanti jucatori din industria locala online locala.

Astfel, lista vorbitorilor invitati in cadrul NetCamp 2009 va include nume precum Philip Schwarzmann (Communication Manager, Nokia), Zoli Herczeg (Partner Evangelist, Microsoft), Marius Ghenea (Antreprenor), Dragos Manac (Advisor to Technology Startups), Orlando Nicoara (General Manager, MediaPro Interactive), Vladimir Oane (CEO, uberVU), Vlad Stan (Co-founder, Seed Money), Dan Virtopeanu (General Manager, Voxline), Madalin Durca (Director Marketing, Fit Distribution), Liviu Taloi (eCommerce Consultant), Cristian Mezei (Search Marketing Consultant), Andrei Radu (Owner, Link2eCommerce), Marius Ciocan (Owner, FunGift), Daniel Nicolescu (Chief Product Officer, Gecad ePayment), Filip Chereches Tosa (Senior Web Developer, Lateral), Justin Kadima (General Manager, Republika Interactive), Alecs Stan (Partner, Dose Digital), Mihai Dragan (General Manager, MB Dragan) etc.

“Editia NetCamp din acest an este cel mai complex eveniment dedicat Internetului pe care le-am realizat pana in prezent.

Ne-am dorit sa oferim mai mult si sa aducem totodata ceva diferit, motiv pentru care propunem cu ocazia celei de-a treia editii un nou concept bazat pe interactivitate, continut specializat si varietate la nivelul subiectelor abordate” afirma Cristian Manafu, Managing Partner, in cadrul Evensys.

NetCamp 2009 este un eveniment organizat in parteneriat cu Microsoft, Nokia, Kaspersky si BCR, fiind sustinut de Seed Money si Gala premiilor E-commerce.

Detalii complete despre agenda detaliata NetCamp.